IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовен хороскоп за 22 февруари

22 февруари 2017 06 40

Какво ви очаква на интимния фронт според звездите

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Овен

Днес е чудесен ден да пробудите скритата еротика и да постигнете хармония между тялото и душата. Ако сте родени в първата декада – за вас е дошло време да излезете от сферата на сантиментите. Опитайте се да разпределите времето си рационално във всички сфери на живота. Тази вечер човекът, с когото искате да бъдете под един юрган ще ви разочарова. Ще ви покаже ясно, че той държи не на секса, а на приятелството между вас.

Телец

Имате желание да разнообразите и да направите нещо ново в секса. Вие сте в силна емоционална фаза, щедри на ласки и освободени от всякакви комплекси и задръжки в леглото. Ако сте с асцендент Дева, не трябва да се колебаете – звездите ви обещават много приятни моменти, изпълнени със страст. Родените в първата декада обаче ги очакват сълзи, раздяла и неприятни емоционални изживявания. За тях е препоръчително да си останат у дома с книга в ръка или пък в компанията на хубав филм.

Близнаци

Ще имате бурен ден, в който предстоят бурни еротични игри. Ако сте родени в първата декада не започвайте никакви спорове с половинката, особено вечерта – ще нарушите хармонията във вашата връзка. Тази вечер мислете само за забавлението. Свободните да не започват нова сериозна връзка, нека всичко си остане само в спалнята.

Рак

Имали сте няколко неудачни дни в сексуален план, но щастието се е запътило да почука и на вашата врата. Ако сте родени в третата декада – бъдете смели и дори малко груби във флиртовете. Вие сте трудна, но пък апетитна цел и няма да останете без внимание. Вечерта има всички шансове да се превърне в незабравима на интимния фронт. Макар че ще бъдете на кръстопът на какво да дадете предимство – романтична среща със зараждаща се любов или пикантна среща с бурен завършек.

Лъв

Днес на първо място за вас ще бъдат палавите запознанства, флирт и приятен завършек с невероятен секс. Ако сте родени в третата декада и имате дългогодишен партньор – отдайте се на хобито си. Ако обаче търсите подходящия човек, има голяма вероятност да срещнете правилния и то с близки до вашите интереси. Тази вечер със сигурност няма да е скучна, особено ако сте в компанията на Водолеи и Стрелци.

Дева

Днес ще сте в плен на своята импулсивност и няма да можете да контролирате вашата страст, плуваща в бурното море на еротиката. Ако сте родени в първата декада на месеца, вашата инициативност ще бъде възнаградена с приятни мигове в компанията на партньора и близки приятели. За родените през третата декада вечерта ще бъде доста приятна и ви очаква изненада.

Везни

Звездите са благосклонни и усилват вашия чар и обаяние. Което ще ви позволи да направите интересно ново познанство. Възползвайте се! Ако сте родени в първата декада и все още нямате партньор, сега е моментът да потърсите своята половинка. И няма да бъде толкова важно дали в началото отношенията ви ще са искрени. Идеалната програма за днешната вечер е да отидете на кино или пък да изгледате хубав филм у вас. Но задължително с приятели.

Скорпион

Днес забравете за своето хладно поведение и бъдете по-меки и нежни. Родените в първата декада да внимават да не сбъркат чувствата с простото физическо привличане. Ако имате проблеми с половинката – поемете инициативата за конструктивен диалог. Ще сработи. Вечерта не се очертава да ви предложи незабравими моменти, най-приятно ще прекарате в компанията на приятели.

Стрелец

Днес е необходимо да загърбите излишната скромност и да дадете воля на своите чувства. Ако сте родени във втората декада ви очакват много интересни срещи до края на седмицата. Не пропускайте нито една възможност, има шанс да поставите началото на нова връзка. Вечерта няма да премине както сте желали, но не драматизирайте, всичко е временно.

Козирог

Денят ще бъде изпълнен с романтика и бурни страсти. Бъдете в обятията на своята половинка, огънят във вашите отношения е буен. Заделете вечерта само за любимия човек, а една топла и ароматна вана ще бъде чудесна прелюдия на това, което ви очаква.

Водолей

Ласки, бавно събличане, похотливи движения... Като цяло можете да се насладите на цялата палитра удоволствия с партньора си. Трябва само да дадете начален старт и да пробвате нови неща в секса. Особени силни изживявания очакват родените в първата декада. Тяхното сърце тупти на романтична вълна. Вечерта се очаква да бъде повече от приятна, а преди страстната нощ с партньора можете да разпалите огъня с посещение на дискотека.

Риби

Днес звездите ви вещаят бурна еротична вечер и пълна хармония с вашата половинка. И двамата сте на една вълна, която гарантира весел креват. За тези, които нямат партньор е подходящият момент за нови запознанства. Няма да е учудващо да се разделите със самотата още тази седмица. Просто днес трябва да положите усилия за началото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари