IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 февруари

22 февруари 2017 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Енергични сте, но не бива да прибързвате с нищо. Постарайте се да търсите и да постигате компромисни решения. Не е желателно да постигате целите си „на всяка цена“.

Телец

Изненадите ще ви дебнат наистина на всяка крачка. Ще се справите, ако комбинирате практическия си опит с нестандартен подход. Не разчитайте на късмета, а на бързата си реакция.

Близнаци

С финансовите, техническите и деловите въпроси ще се справите от първия път. Личните отношения крият рискове. Не налагайте мнението си и не се опитвайте да заемате водеща позиция. Възможно е да получите допълнителни приходи.

Рак

Събитията ще са противоречиви. Не е изключено да попаднете в ситуация на конфликт на интереси. Проявете активност, но спазвайки обективните ограничения.

Лъв

Ще се наложи да поемете отговорности, които може да се окажат свързани с опасности. Преценявайте ефекта от действията си във връзка с финансовия резултат. Ориентирайте вниманието си само към реално важни задачи.

Дева

Почти през целия ден ще се натъквате на затруднения, свързани както с деловите, така и с личните отношения. Това може да ви изнерви или най-малкото да ви обезсърчи. Намалете темпото, изчакайте, ситуацията много скоро ще придобие друг характер.

Везни

Придържайте се към „златната среда“. Избягвайте крайностите от всякакъв характер: като храна, преумора, изказвания. Ако не се чувствате достатъчно сигурни в себе си, не се захващайте с непознати дейности.

Скорпион

Възможно е да попаднете в ситуация на конфликт или произшествие. Едва ли ще ви засегне лично, но ще ви впечатли дълбоко. Не е изключено да промените начина си на мислене, концепциите по житейски важни въпроси.

Стрелец

Не е изключено да се наложи да се занимавате с уреждане на финансови въпроси. При това става дума не само за ваши лични, но и за чужди финанси. Въздържайте се от каквито и да било рискови или хазартни ходове.

Козирог

Успешен ден, с много работа ще се справите, но и много сили ще изразходвате. На преден план ще излязат организационни въпроси, свързани с битови подобрения на дома или работното място. Разпределете задачите, не е задължително да се натоварвате с всичко.

Водолей

Изцяло сте подвластни на вдъхновението си. Обмисляйте задълбочено новите идеи. Поотделно може да не ви изглеждат перспективни, но комбинацията на няколко от тях ще се окаже печеливша.

Риби

На пръв поглед събитията ще ви изглеждат нелогични, взаимно противоположни. Анализирайте детайлите. От вас зависи да се възползвате от някои ситуации или поне да не си навредите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари