IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кила в излишък около пилон, дори я харесват! (ВИДЕО)

22 февруари 2017 12 40

„Ако не съм ти по вкуса, не ме гледай“, отговаря Джейми на нападките

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

„Ако не съм ти по вкуса, не ме гледай“. Така пищна танцьорка отговаря на подигравките по неин адрес по време на шоуто ѝ. Американка от щата Илинойс, която се занимава с танци на пилон обясни пред Daily Mail, че нападките по неин адрес няма да я спрат да се занимава с това, което харесва.

Изданието отбелязва, че жената цели поведението ѝ да вдъхнови жени със свръхтегло.

36-годишната Джейми Хайнс е plus size размери. В началото жената пробвала таланта си в еротично шоу, тип бурлеска, но в един момент открила, че танците на пилон са нейната сила.

За 18 месеца тя ги разучила по-подробно и вече започнала да излиза на пилон, демонстрирайки уменията си.

Джейми обяснява, че откакто се е заела с тези танци самочувствието ѝ се е трансформирало. Танцьорката споделя, че се гордее с тялото си и е насочила вниманието си да го популяризира в Instagram.

Снимка: Instagram

„За щастие никога не съм била атакувана онлайн, но чувствам, че това е само въпрос на време“, обяснява тя и допълва, че нейни приятели са ѝ казали, че са дочули подигравателни коментари в публиката, докато тя е на сцената.

На това Джейми отговаря: „Хората са привлечени от различни неща, и ако не съм по вкуса на някого, не е нужно да ме гледа. Но също така не е необходимо и да говори пред приятелите ми за моите мазнини.

По думите на Хайнс, засега в Instagram получава само възторжени отзиви.

„От човек, който нищо не можеше, се превърнах в такъв, който може да си вдигне тялото на пилона“, обяснява тя и допълва, че нейното свръхтегло прави само усилията ѝ още по-големи.

Сега Джейми документира постиженията си в социалната мрежа и е изградила армия от последователи. Тя се надява, че чрез споделяне на собствената си история ще вдъхнови хората, които не харесват тялото си да го заобичат.


Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари