IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 февруари

23 февруари 2017 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Напълно сте погълнати от работата си и действате разумно, но донякъде инертно. Това донякъде е добре, защото отделяте време за детайлите. Не е изключено да си откриете грешка и то точно навреме, за да я коригирате.

Телец

Част от събитията ще се разминат с първоначалните ви замисли, но промените, каквито и да са, ще са във ваша полза. Спокоен ден, когато можете да действате с обичайния си ритъм и минимални усилия.

Близнаци

Намалете контактите доколкото е възможно. Не се занимавайте с дейности, за които знаете, че ви изтощават. Творческият ви потенциал е леко нестабилен, така че прилагайте познати методи на работа.

Рак

По-добре е да се дистанцирате от околната среда и да следвате собствените си планове и убеждения. Личните отношения може да са леко напрегнати, но това не бива да ви натъжава. Всеки има своите трудни моменти.

Лъв

Постарайте се да контролирате както емоциите, така и изказванията си. Обстановката е нестабилна и може да си навредите. Не рискувайте, въздържайте се от прекалена инициатива.

Дева

Обикновен ден, в който не бива да възлагате големи надежди на нищо и на никого. Подредете задачите и се постарайте да не се отклонявате от предварителния график. Не е изключено да получите някаква материална придобивка.

Везни

Тонусът ви е леко нестабилен, имунната система – също. Създайте си умерено темпо на работа. При симптоми на главоболие или замаяност направете кратка почивка на чист въздух. Осигурете си достатъчно сън.

Скорпион

Следвайте собствените си хрумвания. Днес сте склонни да реагирате бурно на всякакви предизвикателства, но пък с чувство за хумор. Ще е прекрасно, ако успеете да се забавлявате с ежедневната си работа.

Стрелец

Следвайте старата максима: три пъти мери, един път режи. По друг начин казано, първо мислете, после действайте, а не обратно. Не разчитайте на стремителен напредък.

Козирог

Намалете темпото, не се докарвайте до стрес. Желанието ви непрекъснато да държите „флага на първенството“ ще ви подейства доста изтощително. Разпределяйте силите си равномерно, ефектът няма да е по-лош от очаквания.

Водолей

Концентрирайте силите и съберете мислите си. Ще се наложи да се занимавате с дейности, които не познавате много добре. Следвайте логиката на събитията и не си правете експерименти.

Риби

Колкото по-обективно преценявате случващото се, толкова по-добре ще се справите. Ако имате съмнения и трябва да избирате между няколко еднакво добри варианта, то потърсете приложени до момента практически решения, не разчитайте на чужди съвети.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари