IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 февруари

26 февруари 2017 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Задълбочени сте в собствените си мисли. Външният свят с ежедневната му суета ви убягва. Наслаждавайте се на момента, приемете го като необходима почивка за психиката си.

Телец

Неспокойни сте, преследва ви чувство за вина. Помислете и анализирайте събитията от близкото минало. Реалното отчитане на грешките ще ви освободи и ще ви помогне да продължите напред.

Близнаци

Ще е добре, ако намалите темпото и отделите повече време за развлечения, възстановяване на силите и работа, която не ви затруднява. Енергетиката ви е сравнително стабилна, но все пак е желателно да изразходвате силите си пестеливо.

Рак

Вътрешната ви нагласа е да се потопите в спомените. Вие принципно обичате да се връщате към миналото, но днес това може и да не ви хареса, защото ще се сетите за собствените си грешки.

Лъв

Изненадваща новина ще ви разтревожи. Ще ви създаде усещане за опасност или предстоящи неприятности. Споделете с близките, проблемът ще се окаже по-скоро въображаем.

Дева

Обръщайте внимание на изказванията на събеседниците си. Постарайте се да ги анализирате. От вас зависи да се възползвате от чутата информация. Може би дори, за да осъзнаете собствените си грешки.

Везни

Впечатлителни сте и раздразнителни. Стремежът ви да постигнете душевно равновесие може да се окаже трудна задача. Не позволявайте на познатите си да ви ангажират с лични проблеми.

Скорпион

Ще получите интересна новина. Ще ви ентусиазира, но има опасност и да прекалите. Да си изградите нереална представа за собствените си възможности. Проявете повече доверие към забележките на близките си.

Стрелец

Едновременно сте сантиментални, мнителни и..., колкото и странно да звучи, прекалено самокритични. Комбинацията, всъщност, ще се окаже печеливша, защото ще направите първи стъпки за изглаждане на съществуващи лични разногласия.

Козирог

Ще откриете интригуваща новост, свързана с развлечение или почивка. Постарайте се да преодолеете първоначалния ентусиазъм и не плащайте за нищо, което не сте проверили.

Водолей

Познатите неща ще изглеждат по различен начин. Не се учудвайте, ако изведнъж ви завладее чувство за вина или друго непознато усещане. Уединете се, докато ви мине, за да не направите някое вредно изявление.

Риби

Отново сте ориентирани към собствените си мисли и чувства. Не престоявайте твърде дълго време в тази територия. Потърсете контакт с най-близките си приятели. Ще се почувствате прекрасно в компанията им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари