IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовен хороскоп за 27 февруари

27 февруари 2017 06 40

Вижте какво ви очаква на интимния фронт

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Овен

Днес сте във форма и мислите ви са насочени към това как да прекарате една приятна вечер със завършек под чаршафите. Все пак очакванията ви не трябва да са прекалено големи, за да не се разочаровате накрая. Звездите стоят плътно зад родените в първата декада – съберете цялата си енергия и се посветете на любимия човек. Денят е обещаващ за тези, които ще реализират нови запознанства. Нищо чудно някое от тях да завърши с бурна еротика вечерта.

Телец

Днес можете да покорите върха на блаженствата. Еротичните изненади ще дойдат от вашия партньор, вашата задача е само да им се отдадете. Без задръжки. Единствено родените през втората декада не бива да имат големи очаквания, просто това не е вашият ден.

Близнаци

Хармонията с вашия партньор е леко нарушена и може би е време да седнете и да проведете откровен разговор за бъдещето на връзката ви. Най-добре е днес да забравите за бурните преживявания под юргана и да се съсредоточите върху странични дейности. Ако имате хоби – давайте, сега е моментът да му се насладите.

Рак

Ритъмът на съвременния живот оставя твърде малко време за удоволствия, но само работа и задължения няма да ви носят радост. Затова намерете няколко часа за своята половинка. Звездите и без това не препоръчват вечер с приятели извън дома. Отпуснете се и дайте шанс на романтиката с партньора ви. И за двама ви сексът няма да е на всяка цена тази вечер, но това не означава, че трябва да се откажете.

Лъв

Вашата вродена сексуалност не се нуждае от някакво особено стимулиране. Страстта и еротиката ще са неразделна част от деня ви. Но дали половинката ви е в същата форма? Постарайте се вашите желания да не останат за утрешния ден. Вечерта зависи само от вас, но звездите препоръчват всичко да се случва в домашна обстановка.

Дева

Заради Луната вашето състояние днес е много променливо. Дори и да имате спънки на любовния фронт не драматизирайте, ще дойдат и по-добри времена. Можете да си дадете малка почивка с партньора и да замените еротичните игри с разговори. Ще се чувствате много по-удовлетворени.

Везни

Днес е един магичен ден за вас. Ще ви върви във всичко, включително и в любовта. Партньорът ви е убеден във вашите чувства, а желанията за страстна вечер се припокриват. Време е да покажете, че сте роднина на Ерос и да разкриете вашия потенциал в кревата. Всичко ще ви се получи!

Скорпион

Днес сте във вихъра си и ще можете да реализирате вашите най-силни сексуални мечти и фантазии. Звездите вещаят приказна вечер с човека до вас, която ще изобилства от изненади и еротика. Ако пък нямате партньор – излезте вечерта с голяма компания. Със сигурност ще имате няколко шанса да не се приберете сам. Всичко подсказва, че вечерта е добра и за започване на нова връзка.

Стрелец

В главата ви е хаос, имате много задачи за решаване. За сметка на това на интимния фронт всичко е в релси. Родените в третата декада ще бъдат неотразими и ще направят партньора си щастлив. И щастливите моменти няма да закъснеят. Удоволствията – също. Денят няма да е благоприятен в любовен план единствено за тези, които имат връзка с друг Стрелец. При тях могат да се очакват тежки разговори с партньора, при които ако не запазите спокойствие могат да доведат до сериозен разрив.

Козирог

Всичко ще бъде като в мечтите ви – у вас горят страсти и силни желания, а най-хубавото е, че има кой да откликне. Не се притеснявайте да експериментирате в секса, вечерта се очертава наистина вълнуваща. Само не си помисляйте да замените времето с любимия за среднощна обиколка по заведенията с приятели. Ще ви очаква истинска буря, но не еротична.

Водолей

Днес сте настроени на романтична вълна, но това не значи, че ще се радвате на някакви изключителни преживявания. По-скоро днес обърнете внимание на хобито си. Това не се отнася за родените през първата декада, за които се очертава вълнуваща вечер с приятели, флиртове и още нещо... Само внимавайте срещу вас да не застане представител на зодия Близнаци – не са изключени неприятни изживявания на любовния фронт.

Риби

Днес е особен ден за вас. Чувствате се желани от партньора, има всички шансове за незабравима романтична вечер, но все нещо не ви достига. За някои дори ще е ден за равносметка на интимния живот и нищо чудно да се стигне до крайни решения. Все пак звездите съветват за повече спокойствие, а тежките решения да бъдат отложени. Има всички шансове да сбъркате и после да съжалявате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари