IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп

27 февруари 2017 12 40

Какво ви очаква за периода 27 февруари – 5 март

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 27 февруари – 5 март, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще е трудно да охарактеризирате събитията с една дума. Не са изключени затруднения дори с рутинни дейности, които добре познавате. Вниквайте в детайлите, за да не се налага да повтаряте работата си. Личните отношения ще са леко напрегнати, защото вие сте нетърпеливи, а настроението ви – нестабилно. Избягвайте важните решения, особено ако са свързани с финанси.

Телец

Енергетиката ви е стабилна. Колкото по-точно разпределите времето си, толкова по-ефективна ще е работата ви. Периодът е спокоен и бихте могли да проявите инициатива за изглаждане на недоразуменията от личен характер. Възползвайте се от почивните дни, организирайте си някакво развлечение, импровизирано тържество у дома. Ще ви зареди с оптимизъм за дълго.

Близнаци

Ежедневната работа ще е повече от обикновено, но няма да ви затрудни. Ще имате възможност да довършите проект, който сте изоставили преди време и да напреднете с текущата работа. Споделяйте свободното време с близките си. Отдихът с тях ще стабилизира енергетиката ви и ще се отрази добре на самочувствието.

Рак

Творческият ви потенциал е стабилен. Ориентирайте се към дейности, които доскоро са ви затруднявали или не сте имали подходяща концепция за изпълнението им. Струва си да анализирате собственото си поведение и да се опитате да преодолеете допуснатите грешки. Ще се окаже печеливша тактика, особено що се отнася до личните отношения.

Лъв

Организирайте ежедневната си програма така, че да се занимавате с важните задачи преди обед. След това както енергетиката ви, така и творческият потенциал ще бележат лек спад и е желателно да ориентирате усилията си към рутинни задължения, които не изискват висока степен на активност. Осигурявайте си кратка почивка и редувайте дейности, изискващи повече усилия с такива, които извършвате „между другото“.

Дева

Точно сега имате възможност да отхвърлите съществуващите стереотипи и е желателно да го направите. В състояние сте да поставите началото на нещо непрактикувано до момента: занимание със спорт, изкуство, участие в група по интереси. Част от ежедневните събития ще са нещо като проверка за издръжливост. Не губете самообладание. Възползвайте се от удобни моменти, когато бихте могли да представите работата си.

Везни

Желателно е да започнете седмицата с умерено темпо. Разпределяйте енергията си така, че да избегнете състояния на преумора, отпадналост, липса на концентрация. Занимавайте се със сложни задачи само, когато усетите, че ще ви стигнат силите и няма да се наложи да изоставите започнатото по средата. Следвайте интуицията си при уреждане на лични отношения. В състояние сте да изгладите съществуващите конфликти. Излъчването ви е силно, не е изключено да започнете ново романтично приключение.

Скорпион

Не се отчайвайте, ако седмицата не започне според предвижданията ви и се натъкнете на непредвидени затруднения. Не търсете причините в себе си, няма да сте в позиция да контролирате събитията. Следвайте вътрешните си убеждения. Ще напредвате, макар и с малки крачки. В края на седмицата енергетиката ви ще се стабилизира, творческият заряд ще се активира и ще сте в състояние да разкриете и приложите най-добрите си качества.

Стрелец

Спокойно може да заложите на вътрешния си потенциал. В състояние сте да се справите с всякакви затруднения. Част от тях може да ви изглеждат като „задънена улица“, но те ви дават възможност да покажете на какво сте способни. На преден план за пореден път ще излязат конфликти от личен характер. В състояние сте да ги изчистите и трябва да го направите. Ще изпитате истинско задоволство от себе си.

Козирог

Началото на седмицата ще е спокойно, а затруднителните ситуации, доколкото ги има ще се появят в средата на периода. Ще са свързани с професионалните ви задължения. Може да ви възложат допълнителна работа или такава, за която не разполагате с достатъчно информация или с достатъчно време. Не спорете с шефовете си, проявете нужните усилия. Старанието ви ще бъде оценено високо. Използвайте почивните дни точно за почивка, ще имате нужда.

Водолей

Преживяванията ще са в известен смисъл противоречиви. Едва ли ще имате затруднения, свързани с професионалните задачи, ако действате последователно и организирано. Някои дейности може да повторите в случай, че се налага на моменти да пренасочвате вниманието си от един проект към друг. За сметка на това деловите, личните и любовните отношения ще са леко напрегнати и няма да ви удовлетворяват. В тази връзка е по-добре да намалите контактите.

Риби

Може да не напреднете в бизнеса или на професионалния фронт, но имате огромни шансове да се справите с конфликтите от личен и любовен характер. Излъчването ви е силно, интуицията – също. Трябва да решите какво искате и какво не ви харесва в поведението на партньора, приятелите, съседите. Достатъчен ще е и един разговор, но с усмивка, за да ги накарате да се съобразяват с принципите ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари