IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовен хороскоп за 28 февруари

28 февруари 2017 06 40

Какво ви очаква на интимния фронт според звездите

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Овен

Днес зад маската на страстите ще се постараете да скриете своя конформизъм и егоизъм. Няма да ви се получи. Родените през първата декада трябва да насочат усилията си да заздравят връзката си. Сега е благоприятното време. Вечерта няма да бъде от най-запомнящите се, звездите съветват да си останете у дома и да се насладите на някой филм.

Телец

Вие сте под пълното влияние на вашата половинка и в рамките на целия ден ще получавате малки дози изненади и удоволствия. Пикът естествено ще бъде вечерта, когато Ерос ще отвори широко вратата. Очакват ви бурни еротични игри с код „Без задръжки!“.

Близнаци

Тази вечер ще ви се отдаде да демонстрирате богатия си сексуален опит с любимия човек. И със сигурност ще му доставите голямо удоволствие. Това важи особено за родените в третата декада. Те ще пият с големи глътки от нектара на живота. Просто трябва да сте уверени в себе си – всичко на любовния фронт ще ви се получава.

Рак

Тази вечер е подходяща да седнете с партньора и да си говорите откровено за секса. Време е табутата да изчезнат, сами ще се убедите, че връзката ви ще стане още по-гореща. Родените в първата декада ги очаква истинска еротична наслада с най-подходящия и темпераментен партньор. Само внимавайте ако се впуснете във флирт с Овен – ще трябва да демонстрирате смелост, за да има приятен завършек.

Лъв

Еротичните мисли ще ви преследват цял ден. Във вашите представи това ще е една наистина вълнуваща вечер, но между фантазиите и реалността има голяма разлика. Особено родените през първата декада не бива да се надяват на чудеса под юргана. За родените през третата декада звездите съветват да обърнат взор към старата си любов, вместо да полагат усилия да създават нова връзка.

Дева

Много позитивен ден за вас. Звездите са зад вас и всичко благоприятства за любовни срещи и секс приключения. Постарайте се вечерта да удивите своя партньор с чувственост страст и щипка изненади под чаршафите. И бъдете сигурни – човекът до вас дълго ще си спомня преживяното.

Везни

Звездите ви призовават да бъдете бдителни. Ваши познати ще се опитат да внесат напрежение във връзката с партньора ви. И ще бъдат целенасочени. Не се доверявайте лесно на каквато и да е информация. И без това в отношенията ви се промъква сянката на лека криза и само от вас зависи дали ще я задълбочите.

Скорпион

Измъчват ви някакви вътрешни борби, които ви пречат да се изявите на любовния фронт. А очакванията към вас от страна на партньора са големи Възможно е той да поеме инициативата – не показвайте своята раздразнителност, а откликнете. Все пак ежедневните проблеми и битът не трябва да пречат на интимните преживявания.

Стрелец

Днес е вашият ден, в който ви очакват само добри новини. Изпълнени сте с щастие, а това се отнася и до отношенията с човека до вас. Всеки иска да има човек като вас до себе си. Ако нямате постоянен партньор сега е моментът да излезете с приятели в клубна обстановка. Ще бъдете център на внимание и ви очакват интересни запознанства.

Козирог

Ерос се е настанил във вашия знак и всичко през деня ще бъде под негова диктовка. Очаква ви незабравима вечер с много романтика и еротика, които ще прераснат в необуздан секс без задръжки. Особено това важи за тези от вас, които имат до себе си Козирог. Стените ще има за какво да разказват.

Водолей

Сърцето ви бие учестено в очакване на приятна среща днес. Ако е с постоянния ви партньор – атакувайте неговите възприятия с необичайни предложения как да протече вечерта. Изключение правят родените в първата декада, които нямат спокойствие нито в работата, нито в любовта.

Риби

Ще бъде съвсем обикновен ден, лишен от някакви невиждани емоционални изживявания. Всичко върви по план, без никакви сътресения. С партньора ви сте влезли в русло, в което се разбирате с една дума. Но и двамата днес не сте във форма. По-добре се насладете на спокойна вечер с хубав филм и чаша вино.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари