IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 февруари

28 февруари 2017 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Излъчвате неустоим чар и сте непривично дружелюбни и миролюбиви. Отношенията с близките ще са особено хармонични, така че може да обсъдите любовните проблеми, ако има такива. Въздържайте се от спонтанни разходи.

Телец

Ако изникнат затруднения, импровизирайте. Комбинирайте с различни методи, но не експериментирайте с непознати. Съчетанието на опит с интуиция ще ви подскаже правилния начин.

Близнаци

Ще успеете да се справите със стар проблем, който от доста време чопли мисълта ви. Ще е в резултат на прословутия ви оптимизъм и изобретателност. Избягвайте финансовите рискове.

Рак

С професионалните въпроси ще се справите успешно, ако подходите творчески и успеете да се преборите с консерватизма си. В състояние сте да внесете свежа струя в любовните отношения и няма да съжалявате, ако го направите.

Лъв

С добри новини ще започне днешният ден. Съобщение, което чакате от известно време ще дойде, при това в по-добър от предполагаемия вариант. На този етап е подходящо да действате с умерено темпо.

Дева

Заемете се с онова, което ви изглежда най-заплетено. Осигурете си достатъчно информация за прилаганите до момента методи. Водещият критерий трябва да са минималните загуби, а не бързата реализация.

Везни

Овладейте спонтанното желание да обсъждате всяка ситуация с хората от обичайното си обкръжение. Действайте дискретно и самостоятелно. Ще успеете да отстраните стари грешки без това да стане публично достояние.

Скорпион

Мотивация не ви липсва, подкрепа трябва да си осигурите със собствени сили. При наличието на тези два фактора нищо не би могло да попречи на творческия ви подем. Действайте последователно и подредено.

Стрелец

Противоречив ден. Ще са изключително добри резултатите от екипната работа. Ще получите и благодарности за участието. Личните инициативи най-вероятно ще останат недовършени, така че е по-добре да ги ограничите.

Козирог

Спонтанните ви идеи днес са свързани предимно с уреждане на битови въпроси, преоборудване на дома и офиса. Преди да се захванете с реализацията на генерални трансформации е добре да проверите нагласата на околните и да изберете подходящо ниво на активност.

Водолей

Странен ден. Ще имате възможност да вършите различни неща при това с еднаква степен за успех. Заемете се първо с онези, които са свързани с други участници. Интересуващите само вас може да реализирате и по-късно.

Риби

Събитията ще ви помогнат да преодолеете съмненията и колебанията си. може да си изработите ясна тактика за действие и да поставяте конкретни изисквания към останалите участници. Ще получите одобрение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари