IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп

6 март 2017 11 20

Какво ви очаква за периода 6 – 12 март

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 6 – 12 март, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Прибързани сте и прекалено емоционални. Желанието ви да направите всичко за кратко време ви подтиква към експерименти, които може да излязат твърде несполучливи. Ориентирайте усилията си към ежедневните задължения и се постарайте да ги изпълнявате акуратно. Обръщайте внимание на детайлите.

Телец

Като цяло периодът е благоприятен. Във ваша полза е да действате, съобразявайки се с останалите членове от екипа. Деловите контакти ще са резултатни и не е изключено да подобрите материалното си положение. Колкото по-точно разпределяте времето си, толкова по-добре. Контролирайте емоциите при конфликтни ситуации с близките.

Близнаци

Склонни сте да действате хаотично. Необмислени постъпки и прибързани решения може да предизвикат финансови загуби, което въобще не би ви харесало. Опитайте се да ориентирате усилията си към една цел и да действате последователно. Няма да си осигурите сериозен напредък, но пък ще запазите позициите си. Бъдете предпазливи, ако се налага да пътувате.

Рак

Енергетиката ви е стабилна, а настроението – романтично. Подходящ момент да изгладите недоразуменията от личен характер. Добре е да обсъдите въпроси, изискващи нееднозначно решение и координация на мненията. Не прибързвайте с окончателните варианти за съвместен живот, ако все още сте необвързани.

Лъв

Стремежът ви да напреднете или дори да заемете лидерска позиция най-вероятно ще се увенчае с успех. В делови план периодът ще е спокоен, така че отделете време и анализирайте работа, която оценявате като завършена. Ще откриете пропуски, които бихте могли да избегнете в следващите проекти. Проявете инициатива за освежаване на личните отношения.

Дева

Много сте активни, но във ваша полза е да овладеете спонтанния ентусиазъм. Ще се справите с всички начинания, ако не се опитвате да вършите няколко неща едновременно. Работоспособността ви е на високо ниво. Възползвайте се, но за да подобрите качеството, а не да увеличите количеството.

Везни

Спомени ще овладеят мислите ви и не е изключено да съжалите за прекратяването на стара любовна връзка. Помислете добре дали подклаждането на угаснали отношения няма да ви навреди. Анализирайте настоящето, спомнете си съмненията от миналото. В същото време е възможно да ви потърсят делови партньори, с които вече сте прекратили бизнеса. Не робувайте на сантиментите си.

Скорпион

Ще се наложи да проявите упоритост, за да преодолеете затрудненията в деловата сфера. Събитията ще поставят на проверка знанията, опита, издръжливостта и умението ви за комуникация. Стремежът ви да се справите добре е достатъчен залог за успех. Конфликтните ситуации в семейството или с любимия човек ще преодолеете в почивните дни. Тогава е възможна и приятна изненада.

Стрелец

Вроденият ви оптимизъм и огнен дух ще ви помогнат да завършите успешно започнатите занимания. Контролирайте емоциите и дръжте инициативата в свои ръце. Проявете предпазливост както в деловите, така и по отношение на личните контакти. Въздържайте се от крайни и отговорни решения и си пестете силите. Ще реализирате идеите си само при наличието на добра организация.

Козирог

Умението ви да работите в екип е много важен фактор през тази седмица. Работоспособността ви е стабилна, в състояние сте да се справите с всички отложени или просрочени задачи. Използвайте наличното свободно време за себе си. Погрижете се за здравето, за укрепване на имунитета, за подобряване на външния си вид. Личните отношения ще са спокойни, от вас зависи да измислите подходящи развлечения.

Водолей

Сравнително спокоен период, но нещо като „затишие пред буря“. Ще разполагате с достатъчно време да довършите детайлите на започнатите задачи, да анализирате вече финализираните и да възстановите силите си. Ще получите финансови постъпления от стари задачи. Няма да са много, но самият факт е окуражаващ. Личните отношения ще ви радват.

Риби

Ще напредвате, макар и с малки крачки. Работата ви ще протича на етапи. В периодите между тях е желателно да организирате заниманията си така, че да възстановявате силите си. Затрудненията ще са свързани с човешко участие, а не със законодателни изисквания. Избягвайте личните сблъсъци. Финансовото ви положение е стабилно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари