IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 март

10 март 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята.

Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира. Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се наложи да отделите време за уреждане на въпроси, свързани с роднините ви. Обсъждайте всички сложни пунктове у дома. Резултатите ще ви зарадват.

Телец

Разчитайте на себе си. Следвайте интуицията си, избягвайте прояви и жестове на прекалена доверчивост. Отделете време за приятелите, не си насрочвайте любовна среща.

Близнаци

Намалете темпото. Организирайте си някакво развлечение с приятелите или членовете на семейството. Всички ще са доволни. Личните отношения ще са спокойни, ако не се изказвате двусмислено.

Рак

Оставете мислите за работа на работното си място, мислете позитивно. В края на деня е желателно да отделите време за любимите занимания или любимите хора. Близък приятел ще ви изненада приятно.

Лъв

Първо се занимайте с уреждането на личните недоразумения или с неизпълнените обещания. Ще има доста спешни задачи, но няма да ви затруднят. Денят ще завърши със задоволство от постигнатите резултати.

Дева

Опитайте се да преборите консерватизма. Ще подобрите отношенията си, ако се държите по-разчупено. Възможно е да ви хрумне интересна идея за почивните дни, споделете я с близките, най-вероятно ще получите възторжено одобрение.

Везни

Ще разполагате с достатъчно време, за да въведете някакви промени на интериора у дома. Настроението ви е оптимистично, въображение не ви липсва, така че реализирайте дизайнерските си способности.

Скорпион

Обстановката на работното място ще е спокойна. Може да ви обхване силно желание за изследователска разходка по магазините. Ще попаднете на интересни стоки, но не прекалявайте с разходите.

Стрелец

Не си разваляйте настроението за дреболии. Днес ще се окаже, че всички имат нужда от вас – и приятелите, и роднините, че и съседите. Ще се наложи да избирате между еднакво изгодни варианти. Действайте смело, нищо не губите.

Козирог

Дайте воля на въображението си. С каквото и да се захванете днес ще го направите добре, ако прилагате нестандартни методи. Най-подходящ завършек на деня ще е да се видите с приятели или да поканите гости у дома.

Водолей

Деловите отношения ще са плодотворни. Не отказвайте на покана за вечеря извън дома или неформална среща с партньори. Ще имате възможност да обсъдите въпроси, които при обикновени обстоятелства не бихте засегнали.

Риби

С няколко еднакво важни въпроса ще трябва да се занимаете днес. Преценете кое колко време ще ви отнеме и действайте така, че да не оставите недовършени задачи. По-добре е да отложите сложните и изискващи допълнителни ресурси.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари