IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 март

12 март 2017 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Съобразявайте се с обстановката и с хората от обкръжението си. Не всичко случващо се ще спечели уважението ви, но за вас е по-добре да реагирате гъвкаво и да не сте прекалено активни участници в събитията.

Телец

Следвайте интуицията си. Разговорите ще са интригуващи, важно е да се ориентирате за мотивите на хората, които ви отправят изгодни предложения. Не забравяйте, че „прекалено хубаво не е на хубаво“.

Близнаци

Изразходвайте силите си целенасочено. Занимавайте се с практически дейности, изискващи време и сръчност. Намалете контактите, за да се справите със съмненията. Податливи сте на влияние.

Рак

Среща или разговор с приятел ще насочи вниманието ви към непозната до момента или езотерична тема. Не се ентусиазирайте твърде много преди да сте прегледали по-задълбочено наличната информация по въпроса.

Лъв

Преценявайте финансовото си състояние много внимателно преди да сте приели предложение за пътуване или за покупка чрез дистрибутор. Съобразявайте се с дългосрочните си планове и възможности за инвестиции.

Дева

Не сте абсолютно сигурни нито в собствените си решения, нито в препоръките на близките си. Склонни сте към прояви на мнителност и ви е трудно да се занимавате с отговорни задачи. Намалете темпото и отделете време за духовни развлечения.

Везни

Наблюдавайте събитията и не приемайте нищо за окончателен вариант. Каквото и да се случи помнете, че скоро ще се промени и не трябва да изграждате решението си върху моментната ситуация.

Скорпион

Ще се наложи да се съобразите с някои ограничения или чужди претенции. Нищо няма да ви се получи бързо или по желания начин, но ще разполагате с достатъчно време и възможности за корекции.

Стрелец

На вас се пада да поддържате равновесието и спокойната обстановка у дома. Ситуацията ще е доста напрегната, а близките ви – склонни да се впускат в елементарни спорове. Поставяйте условията си по нетърпящ възражение начин, за да прекратите конфликтите в зародиш.

Козирог

Спокоен и приятен ден за вас. Ще получите истинска подкрепа и добро отношение от приятелите си. Ще ви изненадат приятно с помощ и съдействие за справяне с битов въпрос.

Водолей

Намалете темпото и не разчитайте на външни ефекти. Имате нужда самостоятелно да обмислите бъдещите си планове и да си създадете подходяща тактика. Избягвайте шумните компании.

Риби

Обмисляйте изказванията си. Една погрешна дума и може да загубите ценно приятелство завинаги. Не си го причинявайте.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари