IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп

13 март 2017 10 40

Какво ви очаква за периода 13 – 19 март

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята.

Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 13 – 19 март, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Подходящ период за представителите на вашия знак, които са с наднормено тегло. Ако съчетаете балансирано хранене със средно интензивни физически натоварвания или спортни занимания ще получите очаквания ефект. Енергетиката ви е стабилна, работоспособни сте, от вас зависи да получите допълнителни финансови постъпления, с които да си осигурите предпочитани от вас материални придобивки. Въздържайте се от пътувания и уреждане на юридически сделки.

Телец

Проявете инициатива и се опитайте да разгърнете максимално творческия си потенциал. Залагайте на силните си качества – умение да общувате и да изразявате мислите си разбираемо. Контактите ще са интригуващи и пълноценни. В личен план са възможни леки недоразумения или непредвидени аварийни ситуации. Проявете предпазливост, съществуват предпоставки за травматизъм.

Близнаци

Постарайте се през тази седмица да работите самостоятелно и да си осигурите спокойна обстановка. Ако е възможно да вършите част от работата си в домашни условия, то ще е за предпочитане. Не е изключено да се натъкнете на затруднения, свързани с държавната администрация или изпълнителната власт. Запазете спокойствие и спазвайте правилата. Приятелските отношения ще са леко напрегнати, опитайте се да предотвратите конфликта.

Рак

Колкото сте по-общителни и колкото по-често сте в компания или сред хора, споделящи вашите интереси, толкова по-добре. Събирайте впечатления, организирайте си предпочитани от вас развлечения, усвоявайте нова информация. Покрай всичко това бъдете предпазливи относно здравословното си състояние. Прилагайте превантивни мерки срещу настинка, вирусна инфекция или травма. Като цяло седмицата ще е спокойна.

Лъв

Професионалният напредък е изцяло във вашите ръце. Действайте активно, споделяйте позицията си. Конструктивните ви идеи ще направят впечатление и ще бъдат приети без възражения. Колкото сте по-открити и по-прями, толкова по-добре. В личен план ситуацията не е толкова оптимистична. Ако усетите лека дистанция или охлаждане на отношенията с партньора, не се опитвайте да правите чудеса. Дайте си малко почивка един от друг, ще подейства освежаващо.

Дева

Интелектуалният ви потенциал е стабилен, а паметта – силна. Използвайте периода за усвояване на информация, повишаване на знанията и усъвършенстване на уменията си. Ако има възможност да участвате в краткосрочен курс или семинар за обучение, то направете го. Грижите, доколкото ги има ще са свързани с по-възрастен член от семейството или роднина. Вероятно ще се наложи да се натоварите с допълнителна работа, за да ползвате ден почивка. Избягвайте пътуванията и шумните компании.

Везни

Физическото ви състояние е устойчиво, периодът е подходящ за спортни занимания, излети сред природата, походи в планината, различни видове състезания, изискващи издръжливост. Лесно ще се справяте с дейности, които принципно ви затрудняват. С професионалните задължения няма да имате проблем. Желателно е да си осигурите емоционално спокойствие, да намалите срещите и разговорите, да отделите време за личните си духовни потребности.

Скорпион

Благоприятен период за уреждане на личните и делови отношения, за преодоляване на съществуващите конфликти. Дайте възможност на партньорите си да проявят инициатива, покажете, че им имате доверие. Дори по-младите колеги, които нямат достатъчно опит ще се справят с възложените задачи. Що се отнася до семейните и романтични връзки, то въздържайте се да обсъждате финансови въпроси у дома, както и да правите забележка на тема цени и покупки. Само ще си създадете неприятности.

Стрелец

Разпределете времето си така, че да си осигурите равномерни дози физическо и интелектуално натоварване. Ако ежедневно отделяте определено време за спортни занимания или фитнес ще се справите много по-добре със служебните си задължения. Работоспособността ви е с тенденция към повишение. Въздържайте се от опити да контролирате поведението на близките си и да им давате инструкции за всяка дейност. Оставете ги да мислят и да се справят самостоятелно, не провокирайте недоволството им.

Козирог

Ще се случи нещо ново и непознато. Ще имате възможност да усвоите практически, технически или друг вид умения. Вероятно ще се наложи да осъществите едно или няколко кратки пътувания с делова цел, които ще са свързани с разширяване на контактите ви. Проявете общителност, но и предпазливост. Не обсъждайте лични и финансови въпроси.

Водолей

На преден план ще излязат въпроси, свързани с дома, бита и семейството. Може да се наложи да предприемете някакъв малък ремонт или действия по отстраняване на авария. Консултирайте всички придобивки с близките си. Въздържайте се от скъпи покупки или такива с разсрочено плащане, на кредит. Финансовото ви положение не е особено стабилно, съобразявайте се с обема на месечните разходи.

Риби

Общителни сте и склонни да търсите компромисни решения на спорните въпроси. Ще ви е лесно да създавате нови контакти. Част от професионалните задачи може и да ви затруднят, но при очевидната ви готовност да работите екипно ще се намери кой да ви съдейства. Оставете решаването на битовите въпроси на близките си. Така ще ги окуражите и ще преодолеете различията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари