Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Опитайте се да запазите баланс между своите и чуждите желания. Не е нужно да отговаряте на чуждите очаквания, но е хубаво да се съобразите с общата тенденция и да проявите умерена инициатива.

Телец

Поддържайте външния си вид и вътрешното равновесие. Вероятно ще се наложи да замествате някого или да се заемете с чужди функции. Ще се справяте със затрудненията „в крачка“.

Близнаци

Ще се справите с някаква кризисна ситуация. Следвайте интуицията си и се съобразявайте с личните си отговорности. Не прекалявайте с претенциите спрямо околните.

Рак

Отговорностите ще са повече от обикновено. Ще се наложи да предприемете някои промени, свързани с битовото устройство. Не е изключено да ви посетят хора, на които много държите.

Лъв

Няколко събития ще ви зарадват. Ще имате възможност да отделите време за обмисляне на подробностите и за съобразяване с допълнителните фактори. Не се наемайте с дейности, в които нямате опит.

Дева

Ще се справите с епизодичен финансов проблем. Той пък е свързан със здравословен проблем. И в двата случая събитията ще се развиват бързо и ще се наложи да действате гъвкаво.

Везни

Следвайте личните си интереси. Ако се наложи да се противопоставяте, то направете го, но аргументирано. Усещането за превъзходство не бива да ви зарежда със самонадеяност.

Скорпион

Намалете темпото и не се опитвайте да поемате изцяло инициативата в свои ръце. Вероятно ще се наложи да се върнете към стари задачи. Ще откриете грешки, но се въздържайте от остри критики.

Стрелец

Добри новини ще ви ентусиазират. Запазете обективната си преценка въпреки всичко. Ще се наложи да нарушите първоначалния си ритъм или програма, но за кратко и без да ви създаде особени проблеми.

Козирог

Уточнете задачите си и действайте само при реални условия. Следвайте предварителните уговорки, които трябва да са ви ясни в детайли. Не се отклонявайте от първоначалните концепции.

Водолей

Изобщо не се стресирайте от каквато и да било промяна на обстоятелствата. При всички случаи ще можете да се възползвате от създалата се ситуация. Постарайте се да избегнете конфликтите у дома.

Риби

Мислете за днес, а не за вчера. Дори да е останало нещо недовършено ще е добре към настоящия момент да се занимавате само с актуални задачи и концентрирате усилията си върху тях.