IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 март

16 март 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще сте малко по-бавни, по-инертни от обичайното си състояние. На моменти ще ви е трудно да се ориентирате в обстановката. Желателно е да не се захващате с дейности, изискващи бързина и сръчност.

Телец

Ориентирайте вниманието си към външната среда. Каквото и да се случи, постарайте се да преценявате ситуациите от различни гледни точки и да не търсите личната изгода на всяка цена.

Близнаци

Постарайте се на всяка цена да изпълните поетите задължения и обещания. От вас зависи да стабилизирате позициите си и не бива да пропускате момента. Работата може да ви е скучна, обаче трябва да сте старателни.

Рак

Проявата на силови подходи и неоснователен инат ще ви направят лоша услуга. Ако личните отношения са в криза, то ситуацията ще се задълбочи. Ако всичко е спокойно, то има ли смисъл да си създавате проблеми...

Лъв

Не позволявайте на никого да нарушава личната ви територия. Обмисляйте действията си самостоятелно. Оставете крайното решение за битови и семейни проблеми на близките си.

Дева

Не експериментирайте. Ежедневната работа няма да ви затрудни, но личните отношения може да са леко хладни, изпълнени със съмнения. Следвайте собствените си убеждения, а не чужди твърдения.

Везни

Много лесно ще се справите със задачи, които са ви неприятни. Настроението ви е оптимистично и сте склонни да възприемате даже неуспехите с чувство за хумор.

Скорпион

Не се сравнявайте с другите и не изтъквайте предимствата си при изпълнение на служебните задължения. Ще елиминирате конкурентите, ако съхраните съмишлениците.

Стрелец

Ще е много по-добре, ако останете на заден план и не натрапвате присъствието си. Част от задачите може да ви се сторят прекалено сложни и да ви смутят. Не губете самообладание, ако искате да се справите.

Козирог

Спокойното начало на деня може да приспи вниманието ви. Проявете наблюдателност и ако забележите, че събитията не отговарят на първоначалните ви очаквания анализирайте фактите по-обстойно.

Водолей

Не си поставяйте предварителни ограничения. Съобразявайте се с обстановката и действайте гъвкаво. Ако прецените, че не е по силите ви, то потърсете съдействие.

Риби

Следвайте интуицията си. Ще намерите правилното решение, стига да не надценявате възможностите си и да знаете на кого да заложите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари