IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Признаците, че сватбата може да е грешка

16 март 2017 13 20

Кога да поставим решението си за брак под съмнение?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Като имаме предвид важността на решението да сключим брак, когато сватбата наближи, често се появява притеснение и уплаха. В някои случаи това е напълно оправдано. Как можем да бъдем сигурни, че връзката ни върви възможно най-гладко, преди да се сгодим? Това определено не е така, ако се сблъскваме с тези проблеми.

Не чувстваме сигурност

Един най-показателните признаци, които да търсим, преди да встъпим в брак с партньора си, е чувството на сигурност. Усещаме комфорт, когато знаем, че човекът, с когото сме, не се опитва да ни лъже, мами или да краде от нас.

Ако партньорът ни постоянно играе някакви игри с нас, държи се незряло спрямо живота ни и плановете за бъдещето, трябва да помислим отново за решението си.

Продължаваме да се оглеждаме за друг мъж

Не е никакъв проблем да се загледаме в някой привлекателен мъж в кафето или магазина например, но ако установим, че постоянно флиртуваме и търсим контакт с други мъже, вероятно все още не е време за сериозно обвързване.

Липсва доверие помежду ни

Ако се съмняваме във всяка дума, която партньорът ни казва и следим всяко негово действие и разговор по телефона, трябва да се запитаме и какво бъдеще ни очаква с този човек.

Всяка връзка има основа, върху която се градят отношенията между партньорите, и ако доверието не е сред тях, връзката е обречена на провал.

Трябва да работим върху връзката си

Партньорите във всяка двойка имат и своите различия и проблеми, което е съвсем в реда на нещата. Когато обаче нямаме желание да работим върху тях и да ги изгладим, трябва да преосмислим решението си за брак.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари