IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодия Скорпион – най-потайни в социалните мрежи

18 март 2017 10 30

Умеят добре да пазят тайните си

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Както във всички други области на живота, зодиакалният знак оказва влияние и на активността ни в социалните мрежи.

Представителите на зодия Скорпион са може би най-потайните в това отношение. Те са наясно, че информацията е сила. При тях е най-вероятно да „заключат“ информацията за себе си, а публикациите, които разкриват нещо лично за тях, да ограничат до минимум.

Скорпионите са експерти в опазване на тайните си и дори още по-добри в това да разкриват тайните на околните. Интернет, заедно с всички негови потребители, са играчки за представителите на този зодиакален знак. Те могат да превърнат обичайното наблюдение във Фейсбук в разследване на миналото, настоящето и бъдещето.

Скорпионите могат да вземат основна информация от профила ни в някоя социална мрежа и да разберат адреса ни и местата, на които сме израснали. При посещение на дома ни, могат да открият улики, които разкриват на какво се дължат личните ни проблеми.

Хората от зодия Скорпион ценят личното си пространство преди всички други ценности в живота. Те знаят, че колкото повече информация има някой за тях, толкова по-голяма е силата му да проникне в ума им и да ги манипулира.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари