IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 март

17 март 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Желателно е да довършите започнатото. Ще се почувствате по-спокойни от това, че сте отхвърлили едно бреме. Може да усетите лека замаяност и умора. Намалете темпото и се опитайте да си осигурите кратки почивки през равни интервали от време.

Телец

Следвайте естествения ход на събитията. Част от задачите ви няма да изискват активно участие, ще ги реализирате без особени усилия. Отделете време за личните си интереси.

Близнаци

Намалете инициативата. Постарайте се да не се намесвате в чуждата работа. Непривично за вас, но днес не сте особено общителни, така че намалете контактите.

Рак

Спокоен ден. Ще сте доволни от резултатите от работата си. Може да не сте доволни от претенциите на близките си, но е по-добре да се съобразите с тях.

Лъв

Намалете темпото и натоварванията. Случка или разговор ще ви върнат към миналото и може да ви обхване носталгично настроение. Споделете съмненията си. В процеса на разговор ще си отговорите на някои въпроси.

Дева

Ще се почувствате най-добре, ако се потопите в собствените си емоции и фантазии. Не се захващайте за сложни занимания. Дистанцирайте се от хора, които ви натоварват с проблемите си.

Везни

Следвайте интуицията си. Ще имате възможност да избегнете конфликт или да изгладите недоразумение с близък. Въздържайте се от финансови сделки.

Скорпион

Настроението ви е нестабилно. Склонни сте да действате по инерция. Това не би ви навредило, ако спазвате предварителния си график и не правите допълнителни разходи.

Стрелец

Занимавайте се само със спешни задачи, при това с равномерно темпо. Енергетиката ви бележи леко занижение. Пазете си силите и контролирайте емоциите.

Козирог

Спокойното начало на деня може да приспи вниманието ви. Проявете наблюдателност и ако забележите, че събитията не отговарят на първоначалните ви очаквания, анализирайте фактите по-обстойно.

Водолей

Приемете неуспехите като нещо естествено. Ако днес нещо не ви се получава, то по-добре не упорствайте. Трябва ви кратък период от време, в който да изчистите детайлите.

Риби

Събитията ще се развиват във ваша полза. Днес може да си позволите време за себе си. Не бързайте и не се опитвайте да съкратите сроковете си за работа. Достатъчно е, че се справяте в установения график.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари