IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 март

18 март 2017 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Енергетиката ви е стабилна. Информационният поток ще е интензивен. Записвайте си по-важните неща, за да се върнете след време към тях по-подробно.

Телец

Откажете се от идеята да настоявате на своето и да напредвате само с упоритост. Колкото по-гъвкаво действате, толкова по-добри резултати ще постигнете.

Близнаци

Ще се занимавате с няколко неща едновременно, но това изобщо няма да ви затрудни. Денят е свързан с приятна изненада, новини или гости отдалече.

Рак

Доста задължения ще ви се струпат днес. Едва ли ще имате възможност да действате и решавате самостоятелно, но за сметка на това пък всички ще се съобразяват с предложенията ви.

Лъв

Интересен ден. Няма да се занимавате с рутинни задължения. Най-вероятно ще реализирате кратко пътешествие или ще ви поканят да посетите публична изява, която ще ви хареса.

Дева

Трябва да сте достатъчно мотивирани, за да се справите с предизвикателствата. Не следвайте спонтанните си импулси, а логичните аргументи.

Везни

Социалните контакти днес ще ви доставят особено удоволствие. Използвайте всяка възможност да сте извън дома, с подходяща компания. В същото време не бъдете прекалено доверчиви.

Скорпион

Има вероятност да ви поканят на пътуване, свързано с извънредни разходи. Идеята ще е привлекателна, но е желателно да се съобразите с финансовото си състояние преди да приемете офертата.

Стрелец

Убедителни сте и въздействащи. Подходящо е да си насрочите срещи и да проведете разговори, които ви безпокоят и затрудняват. Всичко ще мине много гладко.

Козирог

Не се захващайте с дейности, за които не разполагате с достатъчно информация и не сте си осигурили подкрепа или резервен вариант. Контактите ви ще са пълноценни, стига да не се натоварвате с чужди грижи.

Водолей

Ще намерите нещо, което от доста време мислите, че сте загубили или ще получите новина, която отдавна чакате. Като цяло денят ще е спокоен. За вас е по-добре да отстъпите инициативата на близките си.

Риби

Настроението и постиженията ви зависят пряко от личната инициатива. Ако имате нужда от уединение, то постарайте се да си го осигурите. Интензивните контакти може да се отразят негативно на енергетиката ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари