IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 март

20 март 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Деловите контакти ще са интензивни и полезни. Не са изключени и неприятности, които ще преодолеете благодарение на присъщата си находчивост и чувство за хумор.

Телец

Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Съществуват предпоставки за инцидент. Реагирайте спокойно на предизвикателствата, не създавайте възможност да ви критикуват.

Близнаци

Впечатлителни сте и склонни да разпилявате вниманието си. Всичко около вас ви е по-интересно от обичайната ви работа. Създайте си оптимална организация на времето, за да не се наложи да удължите работното си време.

Рак

Склонни сте да реагирате остро на всякаква критика, дори на невинна забележка. Мнителни сте дори към близки приятели и може да развалите отношенията си по незначителен повод. Контролирайте емоциите, за да не съжалявате.

Лъв

Няма да се справите с проблемите „с един замах“, но може да решите по-голямата част с чужда помощ. Ако искате да получите съдействие не бива да критикувате чуждата работа и да налагате методите си.

Дева

Нищо не би могло да ви отклони от първоначалните цели, особено ако са свързани с финансови постъпления. Действайте самостоятелно, но без да навлизате в чужди територии. Следвайте принципите си.

Везни

Следвайте общата тенденция. Енергетиката ви бележи лек спад и не е желателно да се захващате с няколко неща едновременно. Дайте предимство на по-лесните задачи, за да е сигурно, че ще довършите поне едно нещо.

Скорпион

Ако нещо не ви се получава от първия път, то сменете тактиката. Колкото по-нестандартни методи използвате, толкова по-добри резултати ще получите. Някой ще ви подкрепи дори и в несполучливите експерименти.

Стрелец

Привлекателни сте и ще получите комплименти от представител на противоположния пол. Ще стабилизирате позициите си на работното място. Много е вероятно сложен юридически казус да се реши във ваша полза.

Козирог

Сигурни сте в себе си и това е гаранция, че ще се справите. Възможно е благороден порив да ви подтикне към алтруистични жестове, да се втурнете да помагате някому. Не очаквайте благодарност в замяна.

Водолей

Едва ли ще отговорите самостоятелно на всички въпроси, които нахлуват в съзнанието ви. По-добре не се и опитвайте, а ориентирайте вниманието си към решаване на практически задачи. Отнасяйте се към чуждите грешки с разбиране.

Риби

Ще намерите ново решение на стари задачи. Може да е свързано с допълнителни разходи, но ще си заслужава. Не отстъпвайте пред затрудненията, проявете съобразителност и упоритост, за да се справите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари