IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 март

22 март 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Случките ще са странни, непредвидими, но бихте могли да ги използвате за себе си. Може както да ви хвалят, така и да ви критикуват. Преценявайте изказванията си.

Телец

Някаква новост ще подпомогне напредъка ви. Ще се наложи да пътувате непредвидено или да предприемете спешна промяна. При всички случаи е желателно да отстоявате позициите си и да мислите перспективно.

Близнаци

Намалете инициативата, голяма част от предложенията ви ще се натъкнат на неодобрение. Предвижданията ви няма да се оправдаят. Взаимоотношенията с държавните институции ще са изнервящи.

Рак

Наблюдавайте събитията и се опитайте да не участвате активно. Може да станете заложници на чужди интереси или желания. Постарайте се да избегнете конфликтите.

Лъв

Оставете важните неща за по-нататък. Ще е трудно да контролирате събитията, а още повече да ги подреждате. Обстановката на работното място може да е доста напрегната, постарайте се да реагирате разумно.

Дева

Творческият ви потенциал е стабилен, деловите разговори ще са успешни. Не са изключени допълнителни финансови постъпления или приятна материална придобивка. Не обръщайте внимание на непроверени съобщения.

Везни

Прекалено лично приемате случки, които не ви засягат пряко и се стресирате без да е необходимо. Отстоявайте личните интереси и личната територия, но по възможно най-спокойния начин.

Скорпион

Проявете изключителна предпазливост, ако се налага да пътувате. Спазвайте правилата. Ограничете контактите с непознати. Колкото по-бързо се приберете в изходната точка, толкова по-добре.

Стрелец

Вероятно ще се наложат непредвидени разходи. Може да не са свързани само лично с вас. Преценявайте необходимостта от тях много прецизно, за да не изпаднете във финансов колапс.

Козирог

Искате всичко да се случи по най-добрия начин, но е възможно да претърпите известни разочарования. Разчитайте на себе си, но не пренебрегвайте и обстоятелствата. Въздържайте се от хаотични решения.

Водолей

Склонни сте да се впечатлявате от незначителни събития. Емоционални сте и ще ви е сложно да се занимавате с дългосрочни сделки. Ориентирайте вниманието си към уреждане на семейните проблеми.

Риби

Не се занимавайте с перспективни сделки. Някой от близките ще ви разочарова с поведението си. Не си изграждайте нереални надежди за бъдещето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари