IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 март

23 март 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Напрегнати сте, имате желание всичко да се случва много бързо и по вашия начин. Склонни сте да проявявате надмощие или пък да водите дълги и изтощителни спорове. Пестете си силите за по-важни дейности.

Телец

Връхлитат ви какви ли не ценни идеи и мъдри мисли. Желанието ви да ги споделите и обсъдите е толкова силно, че сте склонни да си общувате дори с хора, които не ви импонират по най-добрия начин. Проявете предпазливост, думите ви може да бъдат възприети неправилно.

Близнаци

Ориентирайте усилията си предимно към интелектуални дейности. Следвайте логиката на събитията и действайте самостоятелно. Всяко решение, плод на колективно внушение ще е грешно.

Рак

Всичко ще ви се случва лесно, ако не търсите надмощие. Колкото сте по-екипни и склонни на съвместни действия, толкова по-добри резултати ще постигнете. Обърнете внимание на мнението на близките си.

Лъв

Действайте активно, но не и агресивно. Вземете инициативата в свои ръце като през цялото време отчитате и чуждото мнение. Ентусиазмът ви е въздействащ, чувството за хумор – още повече.

Дева

Доста интензивен ден. Ще се наложи да действате бързо, но при всички случаи трябва да реагирате разумно. Спазвайте правилата, но колкото е възможно по-гъвкаво.

Везни

Прекалено емоционални сте и в състояние да се „жертвате“ абсолютно ненужно, след което да се чувствате „употребени“. Занимавайте се със своите проблеми и с тези на семейството си. Слагате някои хора в категорията „приятел“, а те не го заслужават.

Скорпион

Намалете темпото, дистанцирайте се от ежедневните проблеми, макар и за малко. Организирайте си някакво развлечение, среща с приятели на по чаша питие, посещение на кино или театър. Едва ли ще реализирате всичките си замисли, но поне ще се забавлявате.

Стрелец

Обмисляйте изказванията си. Ще оскърбите някого без да го искате. И ще съжалявате, но ще е трудно да оправите нещата. Не се възгордявайте от постигнатото до момента.

Козирог

Енергийният ви потенциал е стабилен. Успехът зависи от това да не реагирате по инерция. Координирайте решенията си и бъдете готови да променяте тактиката.

Водолей

Доста сте разпилени и склонни да ориентирате вниманието си предимно към развлечения. Така и така ще игнорирате работата, постарайте се поне да не прекалявате с разходите.

Риби

Дребните спорове и разногласия ще ви изнервят. Или просто фактът, че не всички приемат мнението ви безрезервно. Няма как, всеки търси свое решение, така че реагирайте с усмивка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари