IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Момче си смени пола, вдъхновената му майка – след него

23 март 2017 08 40

Вижте една необикновена история

Снимка: Twitter

Снимка: Twitter

Една необикновена история за трансформация разбуни социалните мрежи. Кори Мейсън се родил в Детройт като момче, но преди няколко години признава пред родителите си, че не се чувства добре в кожата на силния пол.

Искал да стане момиче и получил пълната подкрепа на семейството си.

През септември 2015 година майка му Ерика му прави неочакван подарък – първата доза хормони, с помощта на които той да се превърне в момиче, информира Nova.

Това не е първият подобен случай, но после идва продължението. Майка му Ерика била вдъхновена от смелостта на детето си и признала пред себе си и пред съпруга си, че тя също не се чувства добре в тялото си. През 2016 година Ерика премахва гърдите си и се превръща в... Ерик.

„Действията на Кори определено ме вдъхновиха да призная, че съм транссексуален. Смелостта на Кори ме направи изключително горда с нея. Реших, че щом тя може да го направи, мога и аз“, споделя Ерик пред телевизия ABC.

Днес и Кори и Ерик твърдят, че се чувстват чудесно и признават, че животът им се е подобрил.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Божил ( преди 7 години )
От този повреден материал хора вече не стават: Ленин е бил същия!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Жибор ( преди 7 години )
Отвратителна история- защо ни занимавате с тези уродства?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар