IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-ефективните начини да преодолеем стреса според зодията (II част)

26 март 2017 12 00

Как можем да се отпуснем?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Тъй като Везните искат да угодят на всички, често падат в капана да правят прекалено много обещания към много хора и постоянно разкъсват вниманието си на много места, което отнема спокойствието им.

Когато Везните загубят равновесието си, обграждането с красота, в каквато и да е форма, може да им помогне да преодолеят стреса и да възстановят хармонията.

Скорпион

Родените под този знак са склонни към обсесивно поведение. Щом някоя натрапчива мисъл се промъкне в главата им, е почти невъзможно за тях да се отърват от нея.

Най-добрият начин Скорпионите да успокоят ума си е като се поглезят. Приятен уикенд, масаж и всичко друго, което осигурява усещането за комфорт и безопасност. Сексът също върши чудесна работа.

Стрелец

Тези мечтатели винаги са готови за приключение и търсят нови места, но понякога техният дух може да ги доведе до изтощение. Стрелците поемат много отговорности и ангажименти.

Пътуването и бягството от ежедневието са най-добрите начини родените под този знак да нахранят душата си. Дори и само промяната на средата може да бъде достатъчна.

Козирог

Думата, която най-точно описва Козирозите, е „работохолик“. Те дишат с отговорностите.

За да си починат добре, за тях е важно да се отдалечат от ежедневието си. Добре е да се свържат с телата си и от време на време да се отдадат на забавление.

Тъй като са земен знак, връщането към природата им помага да възстановят силите си и да се освободят от натрупаното напрежение. Идеални предложения са туризмът, каране на ски или скално катерене.

Водолей

От всички знаци в зодиака Водолеите най-трудно разпускат, тъй като са толкова големи мислители, че просто не могат да избягат от собствените си мисли. Те са най-изобретателни и находчиви, но мислят прекалено и често „прегарят“.

Йогата и медитацията са чудесен начин за тях да се отпуснат и да се освободят от парата. Отразява им се добре, когато изключат телефона и интернета за няколко дни, най-вече за да си спестят негативните новини, които ги подтикват към действие.

Риби

Мнозина смятат, че Рибите не са особено засегнати от стрес. Те са мечтатели, имат богато въображение, креативни са и идват и си отиват, когато пожелаят. В действителност са изключително съпричастни и са склонни да преживяват проблемите на всички около тях.

Те чувстват всичко, което хората около тях чувстват, и това наистина ги стресира. Особено когато се намират в стая, пълна с хора, които са ядосани или изпитват трудности.

За да се отпуснат, им помагат причудливи експресивни дейности като рисуване или пеене. Ароматерапията и медитацията също са от полза за успокояване на океана от чувства в тях.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари