IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 март

24 март 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Интензивните ви занимания ще са свързани предимно с комуникация. Взаимният обмен на идеи и проекти ще е много полезен. Новите контакти също ще са интересни и дълговременни.

Телец

Ще се наложи да вземете важно решение. Идеята ще ви дойде в последния момент. Каквото и да сте предполагали ще се случи нещо съвсем различно. Приемете фактите спокойно.

Близнаци

Ще имате възможност да съчетаете формалните с неформалните контакти. Възползвайте се, ще успеете да представите проектите си и да спечелите външна подкрепа.

Рак

Мисълта ви е логична и конструктивна. В състояние сте да се справите с поредица критични ситуации и ще го направите, ако не се вторачвате в дреболии. Не нарушавайте чужди територии.

Лъв

Поставете на първо място чуждото мнение. Не е задължително да го следвате или да спазвате препоръките, но обърнете внимание на рационалния елемент. Ще намерите нестандартно решение на абсолютно стандартен въпрос.

Дева

Действайте съгласувано, възприемайте спокойно реакциите на околните. Част от тях ще са доста натрапчиви, но ако не пречат на пряката ви работа не ги изолирайте. Доброто ви отношение ще бъде възнаградено удивително добре.

Везни

Благоприятен ден. С каквото и да се захванете, ще ви се получи. Само не се захващайте с любовни афери, в чийто изход не сте убедени. Ще си спестите поредното разочарование.

Скорпион

Подредете графика, приоритетите, отношенията, документите. Ще има изненади днес и ще съжалявате, че не сте направили „това или онова“. Приемете, че участвате във всичко лично.

Стрелец

Проверявайте източниците си на информация. Не забравяйте старите приятели и не залагайте прекалено много доверие на новите. Ако се налага да пътувате няма да има проблеми.

Козирог

Ориентирайте вниманието си към уреждането на финансови въпроси и то на такива, които са свързани със задължения към вас. Не ги отсрочвайте, дори да става дума за близки. Не смесвайте бизнес отношенията с личните такива.

Водолей

Не си пилейте времето. Наблюдавайте събитията, днес сте в състояние да улучите „с един куршум няколко заека“. Добрите резултати зависят от правилното приложение на информацията, с която разполагате.

Риби

Подходящо е да задълбочите и разширите познанията си по интересуващите ви въпроси. Постарайте се да елиминирате роднините или роднините на роднините при решаването на ежедневни практически въпроси.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари