IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Живот ли е това? Секскукла замества истинската жена

25 март 2017 15 15

Много мъже страдат от изобилието на еротика в днешни дни

Снимка: huffpost.com

Снимка: huffpost.com

Сексуалните травми и липсата на самочувствие понякога карат човека да избира между реалността и симулацията. Избягването на истинското в интимното не е новост.

Самозадоволяването отдавна е алтернатива. То не е грешка, но определено си има своите негативи.

Продължителното пребиваване в полето на сексуалната симулация може да лиши човека от възможността да има качествен сексуален живот в реалността. Филмите за възрастни и сексиграчките са средства за мастурбация, с които трябва да се внимава.

След като през последните години стана мода порносайтовете да поддържат еротични продукции от типа риалити секс камери, в бранша за забавления за възрастни решиха, че е време да се появи още едно средство за самозадоволяване. То е изработено от латекс, има реални човешки размери и се казва Саманта.

Интерактивното устройство „Саманта“ се е нагърбило с ангажимента да замести присъствието на истинската жена. Латексовата секс машина говори и може да води елементарен диалог. Освен това тя е разработена да функционира в два режима – романтичен и семеен. По цялото ѝ механизирано същество са инсталирани десетки сензори, които следят за начина на докосване. Ако е по-груб, тя е в „семеен“ режим. По-нежното пипане обаче събужда романтичната ѝ функция.

Причината за съществуването на тези еротични продукти е отчасти същата, поради която възникват и сайтовете за запознанства. По света има твърде много самотни хора, които не са успели да открият човек за себе си.

Много често се оказва, че нещо в начина ни на живот пречи да открием човека, с когото да бъдем щастливи. В списъка на връзкоубиващите фактори са работохолията, его манията, ниското самочувствие, невъзможността за адекватен флирт и пр.

Най-честият купувач на интерактивни секс кукли е самотен и заможен мъж, минал 40-те. Той е склонен да плати 6 000 долара за своето самозадоволяване. Парадоксалното е, че срещу тази сума той би могъл да проведе около 100 срещи със 100 различни дами, като поне една от тях би трябвало „да му върже“.

Защо симулацията на любов е по-правдоподобна от истинската?

Реално погледнато симулацията на секс и любов е адски удобна за мъжа. Това е необвързващ акт, който излиза сравнително евтино. От друга страна нито екрана с порнофилмите, нито секскуклата изказват мнение за него. Няма критика към личността му, няма разочарования, очаквания. Всичко е ясно и точно. Той се забавлява със собствените си фантазии. Онова, което иска, е точно това, което получава. И тук идва изкривяването.

Човешките връзки винаги предполагат компромиси, отстъпване, преглъщане на негативи. Най-лесно е всеки да си вземе по една кукла и да забрави за света, в който живее. Но не е възможно чистата проба фетишизъм, каквото е всъщност интимниченето с куклата, да бъде продуктивно за един човек.

С интерактивния предмет той би изпаднал в съвсем друг свят. Преобладаващи ще са фантазиите, илюзорните желания, празните мечти. А когато дойде моментът за сблъсък с реалността, ударът върху личността на този мъж ще бъде страхотен.

Затова сексуалната симулация и мастурбацията са вредни за човека. Те изместват либидото му към измишльотини, карат го да иска невъзможни неща. А поради бруталното изобилие от еротика в настоящия 21 век, много мъже страдат. Порнографията и евтината сексуална симулация са реална причина за еректилната дисфункция и пониженото либидо.

Необходимо е да поставим все по-голяма дистанция между истинския живот и онзи, за който фантазираме. Защото иначе сами си причиняваме болка, за която на всичкото отгоре някой печели твърде солидни пачки.

Александър Градинаров

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Младши ( преди 6 години )
Секскуклите са гавра с човешкото естество и обида към жените- направо ми е чудно как феминистките още не са почнали да ги палят??!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 6 години )
На всичко отгоре и фигура на травестит.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар