IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От мъж в жена, от жена в мъж, но пък са семейство!

26 март 2017 10 45

Джейми и Клои са разменили ролите си в семейството

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Транссексуална двойка разкри своя план за създаване на семейство заедно, след като обяви желанието си да замразят свои сперма и яйцеклетки, пише Daily Mail.

Ако това стане, те ще са първите трансджендър родители в Ирландия.

Джейми О’Хърлихи е от югозападна Ирландия. Той расте с брат си Клоуи, с когото са и много добри приятели. Когато станал на 14 години Джейми осъзнал, че е гей. Клоуи, който поддържал брат си в това негово решение, решил да му помогне като сам се превърнал в стройна блондинка.

Двамата братя започнали хормонална терапия, за да стимулират растежа на гърдите си, но в момента Джейми е отложил лечението, тъй като е решил първо да запази спермата си.

Пред ирландския Mirror Джейми обяснява: „Клоуи започна трансформацията през ноември, но лекарят каза, че ако аз започна лечението без да съм замразил моя сперма, няма да съм в състояние да имам деца. Това ме накара да откача, тъй като винаги съм искал да имам деца“.

Историята обаче има своето невероятно продължение. Също така 24-годишният Джейми от 9 месеца се среща с Хари Матюс, който пък обратното – роден като момиче е осъзнал, че иска да е мъж.

Двамата се намерили в Белфаст преди 9 месеца и сега са двойка, като фактически са си сменили ролите, изяснява изданието.

Засега двамата се спират от операция за смяна на пола, тъй като искат преди това да имат собствено бебе. Затова решават и да замразят сперма и яйцеклетки.

Джейми и Хари също така защитават активно правата на транссексуалните и си имат собствен канал в YouTube – ThatTransCouple, който са посветили на смяната на пола и съпътстващите този процес проблеми и преживявания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Божил ( преди 7 години )
Тия са родени с психични отклонения,а сега са вече и с телесни: от тях хора повече не стават...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар