IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 март

25 март 2017 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Практическите задачи ще ви се отдават много лесно. В състояние сте да подходите към задълженията си отговорно и да си създадете ясна тактика за работа. Убедителни сте и ще спечелите открити симпатии от представител на противоположния пол.

Телец

Ориентирайте усилията си към колективните дейности. Може да се наложи да промените личните си планове. Направете го без да мрънкате, следвайте общата тенденция, няма да съжалявате.

Близнаци

Постарайте се да спазите уговорките, особено ако някой друг зависи от вас. Отделете и лично време за себе си. Занимайте се със спорт или си организирайте друг вид развлечение, свързано с интересите ви.

Рак

Спазвайте правилата и се постарайте да запазите спокойствие около себе си. Проявете предпазливост, ако работите с механични или електрически инструменти. Ще постигнете добро решение на личен въпрос.

Лъв

Обикновен ден, събитията ще са в рамките на очакванията ви. Ще разполагате с достатъчно време и спокойствие, за да се погрижите за душевното си равновесие. Разчитайте на близките, те ще ви съдействат за всяка идея.

Дева

Отношенията ще са изключително спокойни. Някой ще ви потърси, за да изпълни обещание или задължение, дадено преди време. Приемете жеста без да обсъждате последствията.

Везни

Събитията ще се случват независимо от участието или желанията ви. А най-хубавото е, че ще се случват според очакванията и ще ви зарадват. По-добре е да отложите разговори с роднини, свързани с уреждане на имоти.

Скорпион

Дайте воля на въображението и размах на фантазията. Организирайте си развлечение, пътуване, среща с приятели. Денят е подходящ за стабилизиране на личните и любовни отношения.

Стрелец

Опитайте се да довършите важните неща преди обед. Преглеждайте редовно електронната си поща. Вероятно ще получите добри новини отдалече или ще ви гостуват приятели, които не сте виждали от доста време.

Козирог

Съобразявайте се с обстоятелствата. Ще се натъкнете на някакви пречки при реализацията на плановете си днес. Преценете дали си заслужава усилията да ги преодолявате или е по-добре да изчакате и да повторите опита след известно време.

Водолей

Логиката ви е силна, а настроението – оптимистично. Постарайте се да изпълните всички дадени обещания. Не се увличайте в занимания, които ви изглеждат интересни, но са ви непознати. Ще претърпите материални загуби.

Риби

Съобразявайте се с фактите без излишни емоции. Имате нужда от допълнителна информация за всяка една от идеите си и е желателно да си я набавите самостоятелно, последователно и подредено. Комбинирайте интуицията си с препоръките на близките, условията за успех са налице.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари