IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 март

27 март 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Важна информация ще получите днес. Благодарение на нея ще избистрите стратегията и ще преодолеете съмненията си. Някой от обичайното обкръжение може да се опита да ви провокира, не приемайте предизвикателството.

Телец

Ще се справите с професионалните задачи без затруднения. Ще имате възможност да довършите или коригирате стара задача. Не са изключени непредвидени приходи, макар и малки.

Близнаци

Добрите резултати зависят от последователните ви и целенасочени действия. Следвайте логиката на събитията. Абстрактните идеи може да ви създадат затруднения.

Рак

Ще привлечете вниманието с добрата си работа, независимо че нямате такава цел. Не забравяйте, че ви наблюдават и преценявайте поведението и реакциите си. Имате възможност да стабилизирате позициите и трябва да се възползвате.

Лъв

Може да сте сигурни в твърденията си, но сте крайно неубедителни. Опитите ви да наложите мнение или да промените това на събеседниците ще са твърде неуспешни. Въздържайте се от скептични изказвания.

Дева

Прекалено сте активни. В състояние сте да се справите с работата си самостоятелно, но желанието ви всички да са заети е толкова силно, че ще се опитате да прехвърлите част от работата си на околните. Не се учудвайте, ако част от тях реагират враждебно.

Везни

Настроението ви е нестабилно и възприемате някои факти твърде спонтанно и емоционално. Желанието ви да напреднете скоростно едва ли ще се реализира, но ще направи недотам приятно впечатление на околните.

Скорпион

Настроението ви е оптимистично. Едва ли ще имате възможност да влияете на обстоятелствата, но случващото се няма да създаде сериозни затруднения. Действайте разумно, ако се налага да уреждате финансови въпроси.

Стрелец

Избягвайте уреждането на лични отношения. Постарайте се да поставите ред в документите, кореспонденцията, дори в чантата си. Ще намерите нещо важно.

Козирог

Чувството ви за справедливост може да бъде сериозно засегнато. При това не с въпрос, който ви засяга пряко, а със случка, свързана с ваш близък. Независимо от всичко е желателно да не се намесвате и да не споделяте мнението си, ако не са ви го поискали.

Водолей

Вниманието ви ще бъде привлечено от стари задачи и изведнъж, в разрез с първоначалните си намерения, може да се захванете за тях. Не се изнервяйте, ако околните задават въпроси или ви направят забележка. Споделете мотивите си и действайте по собствено убеждение.

Риби

Ориентирайте се към изпълнение на обичайните рутинни задачи. Въздържайте се от прилагане на нови методи на работа. Следобед ще получите интересни новини, които ще ви заредят с оптимизъм.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари