IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 29 март

29 март 2017 05 20

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Общителни сте и убедителни. Красноречието ви е обезоръжаващо. Днес ще имате възможност да демонстрирате както висок професионализъм, така и ерудицията си в най-общ смисъл. Някои хора ще променят диаметрално-противоположно мнението си за вас.

Телец

Постарайте се да останете на заден план, не е във ваша полза да привличате вниманието. Ако се налага да водите някакви преговори или да доуточнявате сделки, то четете документите много обстойно и не се доверявайте на никого.

Близнаци

Потвърдете договорите или уговорките си. Помислете кое е спешно и кое може да се отложи. Ще се наложи да промените част от плановете си. Реагирайте гъвкаво на ситуацията, която ще е динамична.

Рак

Ще се наложи да проведете разговори, които не са ви съвсем приятни. По-добре не ги отлагайте и се заредете с търпение. Събеседниците ви ще отстояват позициите си и, ако искате да ги разубедите, трябва да сте аргументирани.

Лъв

Прегледайте документацията и кореспонденцията си. Желателно е да дадете ход на инициативи, които от известно време отлагате. Систематизирайте дейностите си и приемете затрудненията като необходим тест за възможностите ви.

Дева

Ще се наложи да приемете условия, наложени от външни фактори, които може да са ви неприятни или неудовлетворителни. Търсете по-малката от двете злини. Помислете дали личният ви интерес не трябва да отстъпи пред общия.

Везни

Едва ли си представяте какво ще се случи днес. Каквото и да очаквате, ще останете изненадани. Вместо обичайните занимания ще проведете важен разговор, който ще ви насочи към перспективните планове.

Скорпион

Ще се наложи много бързо да довършите нещо или да се запознаете с нови инструкции за работа. Определете времето, с което разполагате предварително, както и отговорностите си. Преценете зависимостите обективно.

Стрелец

Най-важното днес е действията да отговарят на думите ви. Наблюдават ви и е желателно да спазвате правилата в детайли. Имате възможност да стабилизирате позициите си или да промените отношението към вас, но в негативна посока.

Козирог

Съобщете позицията и предпочитанията си ясно и недвусмислено. Следвайте принципите си и бъдете готови за допълнителни уговорки. Много е важно да маркирате лична територия, която не позволявате да бъде нарушавана.

Водолей

Ще се наложи да представяте резултатите от работата си. Бъдете пределно ясни и изчерпателни. Не разводнявайте презентацията и не злоупотребявайте с търпението на събеседниците си.

Риби

Основните въпроси, с които ще се занимавате днес ще са свързани с професията и с финансите. Преценявайте действията си и резултатите от тях много детайлно и самокритично. Не е толкова важно да напреднете, колкото да отстоите позициите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари