IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рак, Лъв, Дева: Парите в техния живот

29 март 2017 11 40

Как се отнасят трите зодии към финансите

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

За едни парите са зависимост, за други – независимост. На едни богатството помага и ги прави свободни, други ги превръща в роби. Парите управляват света и ума на хората. Според астрологическата аксиома всеки знак от зодиака може да получи това, което иска, и всеки е талантлив по свой собствен начин.

Всеки може да стане милионер, но трябва да иска и може.

Какви са специфичните особености на всеки знак? Вчера ви запознахме с първата тройка – Овен, Телец и Близнаци, а днес ви предлагаме следващите три знака от зодиака – Рак, Лъв и Дева.

Рак

Представителите на този знак стоят на дъното по отношение на финансите и трудно могат да станат милионери със собствени усилия. Но пък имат най-голям шанс, в сравнение с другите зодии, внезапно и неочаквано да започнат да се къпят в пари. Например да получат наследство. Но пък са способни да раздадат наготово получените средства на нуждаещи се приятели и роднини.

Отношението им към парите – Колкото повече пари, толкова повече уважение. Раците се страхуват от бъдещето и смятат парите за защита от бъдещи проблеми.

Хората от този знак виждат парите като източник на собствената си свобода и независимост. Обичат да пестят за черни дни и са изключително привързани към ценните неща, които имат. Винаги си правят сметката при всички покупки и инвестиции.

Раците си поставят за цел да печелят възможно най-много, защото с нарастване на количеството на парите им нараства и гордостта им.

В своята дейност използват най-новите постижения, не се страхуват от иновации. Обичат да си сътрудничат с чужденци. Затова и влагат парите си в нещо ново и обещаващо. Доверяват се само на факти и рядко вземат предвид чуждото мнение.

Раците често намират призванието си в хранително-вкусовата промишленост, те са отлични готвачи и ресторантьори. Работата с деца, търговията с антики и предмети на изкуството, търговията с недвижими имоти, земеделието са други области, в които те с лекота печелят.

Лъв

При Лъвовете най-ясно е изразена способността да печелят от хобито си. При тях спечелените пари са мярка за успех на постиженията им. Рядко се захващат с проекти, при които не е ясно каква ще бъде крайната печалба. Затова и не смятат, че да станат милионери е нещо свръхестествено.

Финансовото им кредо е: „Богатството не е показател за ума, а умът не е показател за богатство“.

За да постигнат успех те често инвестират в собственото си развитие. И знаят, че парите не са дадени напразно. В същото време са готови да инвестират в губещи предприятия или проекти, изкушени от обещанието за бързи печалби. Лъвовете рядко използват свободното си време за нещо безсмислено, затова представителите на този знак често притежават различни умения.

За пари може да изготвят сложен бизнес план, ще го изпълнят, а после са готови да лежат на лаврите. Лъвът знае, че името е марка, а марката – пари. Той е щедър, но често дарява средства, за да привлече внимание. За Лъвовете казват, че са податливи на ласкателства и са готови да платят щедро за комплиментите. Лъвовете са готови да споделят много, с уговорката, че славата и известността ще отидат само за тях.

Дева

Девите понякога са достойни за съжаление. Те са толкова потопени в работата и различните начини да печелят, но забравят за живота, за любовта, за чувствата. В същото време при тях важи максимата, че колкото по-малко се мисли за пари и работа, толкова по-бързо ще се радват на добри приходи. Ако трябва да бъдем честни, това е знакът в зодиака, който не държи да бъде богат. По-скоро желанието им да бъдат милионери е запратено в някакво неясно бъдеще, докато те са склонни да работят за други хора.

На „ти“ са с иновациите, обичат и риска, но все пак добре пресметнат. За тях работата на две места е нещо примитивно, а и не обичат да се фокусират в повече от една бизнес посока.

Девите са много прагматични в любовта и често избират партньори, които са финансово осигурени. И без свян харчат чуждите пари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари