IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

30 000 долара да разглеждаш света – има ли по-добра работа?

30 март 2017 07 00

Можеш да вземеш и другарче

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Ако си представим, че се будим в луксозен хотел, от който се разкрива спираща дъха гледка към морето или планината, но вместо да крием този рай за себе си, трябва да споделим преживяванията си в социалните медии... изглежда като сбъдната мечта, нали?

И не само че ще посещаваме 12 различни дестинации по целия свят, но и ще получим $30 000 за това удоволствие.

Мечтаната работа се рекламира от Third Home – клуб за пътувания в САЩ.

Компанията търси да наеме човек, който да пътува до луксозни ваканционни дестинации, да пише за тях и да заснеме престоя си. Тримесечният ангажимент включва престой в 12 различни курорти по цял свят.

На всяко място, което посети, наетият служител трябва да създаде интригуващ блог и видео съдържание, с които да популяризира марката.

От компанията търсят човек, който има опит в социалните медии, занимава се с писане на блогове, видео блогове, може да разкаже страхотна история и да рекламира марката със снимки, видео и с историята.

От компанията изискват още кандидатът да е над 18 години и да има опит с международни пътувания, валиден паспорт и шофьорска книжка. Избраният щастливец не бива да се тревожи, че ще бъде сам на райските места, тъй като може да вземе и приятел по време на пътешествието.

Той ще получи по 10 хил. долара на месец, а всички разходи по пътуването ще бъдат покрити. Екзотичният маршрут все още не е ясен.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари