IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 31 март

31 март 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не форсирайте събитията и не се захващайте за непознати дейности. Ако ви възложат допълнителни или несвойствени задачи, то постарайте се да уточните условията и предполагаемия краен резултат.

Телец

Намалете инициативата. Ако установите, че нещо не ви се получава от първия път, анализирайте причините. Вероятно ще става дума за външни фактори, върху които не можете да въздействате и това трябва да ви подскаже, че моментът е неподходящ.

Близнаци

Обмисляйте всяко свое действие самостоятелно. Помислете си за отговорностите, свързани с крайния резултат. В случай, че условията не ви устройват, то опитайте се да отложите изпълнението или да ги промените.

Рак

Ще успеете да уговорите интересна сделка или ще получите удовлетворение от инициатива, която сте подели преди време. И в двата случая има вероятност за допълнителни приходи, макар и малки.

Лъв

Леко сте разсеяни и склонни да пропускате някои подробности. С рутинната работа ще се справите без проблеми, но за новите задачи е желателно да четете инструкциите задълбочено и с разбиране. Спазвайте изискванията за техническа безопасност.

Дева

Вероятно ще се наложи да се занимавате или по-точно да сътрудничите за реализация на някаква непозната дейност. Ще ви е интересно, а съвместната работа ще ви хареса и ще ви зареди с оптимизъм. Не е изключено да е свързана и с кратко пътуване.

Везни

Подредете резултатите от изминалата седмица и задачите си за следващата. Поставете в ред целите, финансите, личните ангажименти, кореспонденцията. Ще се почувствате много по-спокойни и много по-сигурни в действията си.

Скорпион

Някой от близките ви ще се държи странно. Ще ви накара да се замислите, да си зададете въпроса: какво се случва? Не търсете причините непременно у себе си и не бързайте да променяте правилата.

Стрелец

Не се занимавайте с дейности, които не са ви работа и не се бъркайте в чуждите решения. Не всички от обичайното ви обкръжение ще са склонни да реагират дружелюбно на шегите ви, така че бъдете по-умерени.

Козирог

Преживяванията ще са противоречиви. Ще има както приятни изненади, така и леки разочарования, но като цяло денят ви ще е успешен. Намалете контактите, за да предотвратите някои лични конфликти.

Водолей

Не се захващайте с няколко неща едновременно. Действайте умерено и без да си създавате излишни илюзии за незабавен резултат, защото ще попаднете в „задънена улица“ и ще се наложи да правите едно нещо няколко пъти.

Риби

За част от въпросите нямате ясна концепция нито за начина на работа, нито за крайния резултат. По-добре е да ги отложите и да потърсите съдействие или допълнителна информация. Излишно е да „преливате от пусто в празно“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари