IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво ни очаква в секса през април според зодията? (II част)

2 април 2017 14 15

Сексуалната енергия през този месец е интензивна

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Благодарение на пролетната енергия, месец април ще бъде изпълнен с интензивни сексуални вълнения и размисли. Но какво по-конкретно се очаква в сексуален план за представителите на различните зодии? Вчера ви представихме първите шест знака в зодиака, ето и втората част.

Везни

Пълната луна през април е във Везни, така че това е времето да обърнете внимание на себе си. Ще чувствате силно желание да купувате повече секси дрехи или да си направите секси прическа.

Венера „сигнализира“ още, че ако не се погрижите за себе си и собствените си нужди, ще бъде по-трудно да получите това, което искате.

Ако си търсите половинка, бъдете сигурни, че излизате навън през този месец.

Скорпион

Добре е да стоите близо до човека, който към момента спи в леглото ви, но през този месец ще трябва да решите докъде всъщност искате да стигне тази близост. Не бива да се ядосвате, че партньорът иска да изучи всеки сантиметър от вас. Макар че по-дълбоката интимност крие риск да бъдете наранени, страхотният секс може да е това, от което се нуждаете.

Необвързаните следва да се оглеждат през втората половина на месеца, тъй като има голяма вероятност да открият това, което търсят.

Стрелец

Забавление очаква представителите на тази зодия през април и те ще се възползват от него.

През втората половина на месеца може да бъдете изкушени да се освободите от всички отговорности, но не бива да изгаряте всички мостове с новия човек, който сте срещнали. Той може да се окаже нещо повече от поредното запознанство.

Обвързаните не бива да се тревожат да споделят с партньора си, че не са очаровани от експериментите, които половинката иска да опитат. Откритият разговор може да доведе до нови и по-вълнуващи преживявания и за двамата.

Козирог

Родените под този знак ги чака обмисляне. Между работните и други ангажименти графикът ви този месец е запълнен.

За щастие обаче сексът за вас е идеален начин да се освободите от напрежението, затова е важно да го поставите на челни места със списъка с приоритети. Щом разрешите проблемите си, наистина следва да обърнете внимание на сексуалността си и да опитате различни неща, които ще ви отведат до нови висоти.

Водолей

Никой не е идеален и това особено важи за този, с който спите през този месец. Ако изпитате някои проблеми в спалнята, е добре да проявите разбиране към половинката си. Той/тя е наясно със ситуацията и полага усилия, за да разреши проблема.

Ако статусът ви е „необвързан“, имайте предвид, че някой, който е около вас, може наистина да възпламени удоволствието ви, но поради някаква причина, остава невидим за вас.

Огледайте се и погледнете хората около вас с други очи – страстният флирт може да се окаже съвсем близо.

Риби

Венера преминава директно във вашия знак, Риби, а това означава, че сега е моментът да се отдадете на себе си. Щом веднъж се погрижите за нуждите си, Вселената ще ви възнагради подобаващо.

Затова извадете наяве позабравените вибрации и им се насладете. Изследвайте нови неща и след това ги приложете и върху партньора си. Ще достигнете нови върхове, за които не сте и подозирали.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари