IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 април

9 април 2017 10 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не се опитвайте да изпреварвате събитията и не привличайте вниманието върху себе си. Някой е в затруднение и има неотложна необходимост от помощта ви. Отзовете се.

Телец

Склонни сте да действате по инерция или да повтаряте една и съща дейност няколко пъти, макар че не ви се получава. Настроението ви е по-скоро песимистично. Намалете контактите, за да си спестите разочарование от близък.

Близнаци

Обстановката у дома може да е леко напрегната, да се наложи да се занимавате с дейности, които не са ви приятни. Проявете търпение. Не е желателно да тръгвате на път и да се събирате с шумни компании.

Рак

Няма да реализирате първоначалните си замисли. Вероятно ще ви е трудно да се концентрирате или пък няма да разполагате с достатъчно информация. Настроението ви е неустойчиво и сте податливи на влияние.

Лъв

Избягвайте излишните разходи. Или ще се натъкнете на некачествена стока, или ще претърпите някаква материална загуба. И в двата случая няма да сте доволни, така че по-добре се въздържайте от каквито и да било финансови операции.

Дева

Намалете темпото. Едва ли ще напреднете с каквато и да било практическа работа. Анализирайте личните отношения и най-вече причините за евентуалното им влошаване. Във възможностите ви е да оправите нещата.

Везни

Настроението ви е меланхолично, склонни сте към самовглъбяване. В известен смисъл е възможно да извлечете полза от ситуацията. Помислете за събитията, които ви натъжават. Така ще предотвратите повторението на стари грешки.

Скорпион

Ще се занимаете с някаква стара работа, която сте изоставили или отложили преди време. Ще установите, че ви е нужно съдействие и ще си създадете точен и най-вече правилен алгоритъм на работа, което е достатъчна предпоставка за напредък.

Стрелец

Енергетиката ви е леко нестабилна. Ще ви е трудно да се справите даже с обичайните си рутинни задължения. Не позволявайте на черните мисли да изпълнят съзнанието ви. Използвайте времето си най-вече за почивка.

Козирог

Заемете се с практическите си задачи. Не е изключено да усетите лека умора, замаяност. Осигурете си равномерен ритъм на работа и почивка. Не е подходящо да се занимавате с обсъждане на лични недоразумения.

Водолей

Ще се наложи да промените съществуваща уговорка, която не може да се осъществи по независещи от вас причини. Не търсете вина нито у себе си, нито у близките. Ориентирайте вниманието си само към актуалните и неотложни задачи.

Риби

Личните отношения ще са несигурни, предразполагащи към съмнения, за щастие в повечето случаи неоснователни. Склонни сте да си внушавате несъществуващи заплахи. Уединете се, използвайте времето за любимите си занимания, за да възстановите душевното си равновесие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари