IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретрограден Меркурий: Какво трябва да избягваме?

11 април 2017 10 20

Важните решения например

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Планетата Меркурий е в ретроградна фаза. Периодът продължава от 10 април до 3 май. От гледна точка на астрологията това има значение за благосъстоянието ни. Някои хора се интересуват и добре знаят какво да избягват, но други нямат никаква представа. Ето какво е добре да имаме предвид.

Планове за пътешествия

Тъй като пътуването се ръководи от технология и комуникация, а Меркурий е планетата, която „властва“ над тях, може да се сблъскаме с проблеми, ако планираме пътувания през този период. Вероятността да се сблъскаме със закъснения или отменени полети е голяма. Затова е препоръчително да отложим тези планове за след 3 май.

Новите проекти

Ако се намираме във фаза с повишена креативност във всяка област, която включва обмен на идеи, периодът на ретрограден Меркурий не е най-добрият, за да започнем нов проект.

Подобни идеи може да не се радват на най-добрата светлина, ако реализацията им се предвиди и няколко седмици преди и след тази фаза. Има риск те да бъдат отхвърлени или да се сблъскаме с технически затруднения при изпълнението им.

Важните решения

Заради нарушенията в комуникацията, които се очакват в периода на ретрограден Меркурий, може да се сблъскаме и с някои недоразумение в личния живот.

Има голяма вероятност да се затрудним и при взимането на важни решения относно проблемите ни.

Поради тези причини, най-добре е да оставим важните решения за периода след края на ретрограден Меркурий.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари