IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 април

12 април 2017 05 42

Какъв ще бъде денят?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята.

Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира. Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Основно вниманието ви ще е ангажирано с бизнеса или професионалните задачи. Опитвате се да направите много неща за кратко време и вероятно ще пропуснете нещо важно. Помолете някой да провери резултатите ви.

Телец

Предстои ви важен разговор, свързан с актуалната ви позиция или промяна, която бихте желали. Не отклонявайте темата, дори и да не се чувствате готови за окончателно решение.

Близнаци

Рутинната работа ще ви отнеме най-много време. Вероятно ще се наложи да се върнете към стари резултати, кореспонденция, договори, архивни записи. Не е изключено да попаднете на класифицирана информация, до която преди не сте имали достъп.

Рак

Действайте последователно и подредено. Старайте се да довършвате всичко и да изпипвате подробностите. Запазете спокойствие, ако някой изрази недоволство от работата или несъгласие с действията ви.

Лъв

Ситуацията е променлива, събитията ще се редуват бързо. Ще се наложи често да „превключвате“ от една към друга задача. Опитайте се да отложите всичко, което не е спешно, за да съхраните стабилитета на енергетиката си.

Дева

Мисълта ви е ясна, паметта – силна, наблюдателни сте и проницателни. В състояние сте да „четете между редовете“ и да чувате „между думите“. Днешните заключения ще са важни и ще ги ползвате дълго време.

Везни

Податливи сте на влияние и ще ви е трудно да следвате конкретна линия на действие или поведение. Колебаете се между различни варианти. Изберете работа, която не изисква честа промяна на решенията и не позволявайте на песимизма да ви завладее.

Скорпион

Убедителни сте и въздействащи. Не се отказвайте от идеята да обсъдите спорните въпроси с когото и да е – колеги, приятели, близки. Ще намерите правилния тон, а от там и правилното решение.

Стрелец

Някой непрекъснато ще се опитва да ви занимава с проблемите си, да ви губи времето, да търси съдействието ви. Помислете за последствията и се опитайте да се дистанцирате или поне да не се натоварвате психически.

Козирог

Съобщение в пресата или друга медия ще ви върне към миналото. Ще се сетите за забравени случки и забравени хора, което може да ви натъжи. Отделете време за разходка на открито или среща с приятели, за да възстановите доброто си настроение.

Водолей

Ако не сте доволни от професионалния си статус, поведението на колегите, отговорностите, които ви възлагат, то точно днес може да обсъдите проблемните въпроси с шефа си. Определено ще постигнете каквото сте си намислили, при това без да засегнете чужди интереси.

Риби

Прекрасно се ориентирате в обстановката, но е желателно да намалите инициативата. Желанието ви да помогнете няма да получи очакваната оценка. Вместо това може да чуете укори и обвинения в намеса. Спестете си го.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари