IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жилището, в което ни е най-комфортно, според зодията

12 април 2017 08 20

Какво предпочитаме в зависимост от зодиакалния ни знак?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Има хора, които просто не могат да започнат деня си без да прочетат хороскопа си, заедно с ароматното кафе. Други пък не вярват особено в зодии и гледат на хороскопа по-скоро като на весело четиво, с което да се забавляват рано сутрин.

Независимо обаче дали вярваме или не в звездите, често се обръщаме с надежда към тях когато трябва да вземем решение за съдбоносни дати – кога да сключим брак, кога да купим своя дом или дали денят е подходящ за започване на нова работа.

Оказва се, че те имат какво да ни кажат и за жилището.

А ето накратко какво жилище е най-подходящо за всяка зодия

Овенът държи изключително да има свой собствен дом, в който да може да се откъсне от всичко и да си почине. Представителите на тази зодия по принцип обичат да пътуват, обичат развлеченията, но когато се уморят, им трябва тяхно кътче. Овенът залага на живота в големия град, където да има разнообразие в развлеченията. Често представителите на тази зодия не харесват стандартните жилища, а търсят нещо по-интересно и нестандартно.

Телците обичат много своя дом и могат да му останат верни цял живот. Ето защо изборът им е много важен и дълбоко премислен. Телецът иска всичко да му бъде подредено и да има достатъчно място за всичко. Представителите на тази зодия залагат по-скоро на спокойни квартали и жилища, далеч от шумните улици.

Близнаците обичат разнообразието, затова те често могат да сменят жилището си без особени сантименти. Ако не могат да го сменят, те често боядисват стените в различни цветове, разместват и правят промени. Затова за тях е добре да заложат на жилище, в което могат да правят промени, да бутнат някоя стена или да преустроят. Близнаците обичат гледките и затова държат от прозореца им да се вижда нещо по-интересно като парк, река, море или планина.

Раците пък искат спокоен и уютен дом и по-често не обичат екстравагантните места. Представителите на тази зодия ценят дома си и са готови да купуват само най-доброто за него. Често залагат и на по-малки апартаменти, защото държат всичко да им е подръка. Раците обичат мекия климат и понякога имат нужда от свое място, където никой да не ги безпокои.

За лъвовете малкият дом е като клетка. Представителите на тази зодия държат да имат пространство около себе си, затова за тях не е подходящ малкият апартамент. Обичат да залагат и на ярките цветове, които да допълват характера им. Ако обичат да готвят, лъвовете държат на голямо кухненско пространство, където да се развихрят. Лъвовете държат още и на големите прозорци, откъдето да наблюдават природата около тях.

В какво се изразява комфортът за представителите на останалите зодиакални знаци, може да научите на Dnes.bg

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари