IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 април

13 април 2017 05 40

Звездите и какво вещаят те за днес

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не разполагате с достатъчно ресурси, за да реализирате замислите си. Не е желателно да действате с чужди финанси. Наблюдавайте внимателно събеседниците си, ще имате възможност да изгладите недоразумение от личен характер.

Телец

Въздържайте се от прекалена инициатива. Днес ще се справите с всичко, достатъчно е да се съобразявате с обективните факти и да не се захващате с непознати занимания.

Близнаци

Събитията ще се развиват по-бавно от очакванията ви. Проявете последователност в действията си, но без да сте прекалено настоятелни. Не сте в позиция да въздействате върху обстоятелствата.

Рак

Ще успеете да комбинирате полезното с приятното. Вероятно ще се наложи да реализирате кратко пътуване със служебна цел, по време на което ще се срещнете с приятели и ще уредите стари задължения.

Лъв

Не всичко ще е както предполагате и не всяка дейност ще ви „върви по вода“, но не бива да се отказвате. Постарайте се да сте комбинативни и да разпределите времето си правилно.

Дева

Ще имате възможност да получите допълнителни доходи от странична дейност, която не изисква особени усилия. Отношенията с хората от обичайното ви обкръжение ще са много спокойни и ще се отразят положително на емоционалното ви състояние.

Везни

Ориентирайте усилията си към решаване на практическите задачи, към дейности, изискващи сръчност. Не се опитвайте да изяснявате причините за лични недоразумения, ще се получи „обратен ефект“.

Скорпион

Общувайте в рамките на добрия тон. Постарайте се да реагирате на предизвикателствата спокойно и да се съобразявате с предпочитанията на събеседниците си. Въздържайте се от критични забележки.

Стрелец

Не обсъждайте лични проблеми, предпочитания и вълнения. Наблюдавайте реакциите на околните и запазете дистанция спрямо онези от тях, които са неестествено дружелюбни.

Козирог

Интуицията ви е силна, а паметта – услужлива. Ще се справите с някаква критична ситуация благодарение на бързата си реакция и умение да забелязвате и анализирате подробностите.

Водолей

Прекалено сте емоционални и реакциите издават чувствата ви. Намалете контактите или направо се уединете, за да съхраните душевното си равновесие. Занимавайте се предимно с познати дейности, които не изискват особена концентрация.

Риби

Спокоен ден, събитията ще се развиват според очакванията ви. Ако се налага да реализирате бизнес пътуване, то не се колебайте. Няма да се натъкнете на проблеми или затруднения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари