IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп

17 април 2017 14 02

Какво ви очаква тази седмица?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята.

Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира. Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 3-9 април, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Лесно ще се справите с усвояването на всякакъв вид нова информация, която ще прилагате в практиката си дълго време. Спазвайте правилата. Избягвайте конфликтите с представители на законодателната и изпълнителната власт. Не търсете обиколни пътища, действайте директно.

Телец

Преценявайте ресурсите си обективно и се въздържайте от обсъждане на финансови операции. Ако имате някакви неизплатени задължения е желателно да ги уредите. Колкото по-малко ви забелязват, толкова по-добре. Не е изключено да прекратите отношенията си със стар приятел, установявайки че ви манипулира. Избягвайте участието в шумни компании и неформални групи.

Близнаци

Личните отношения може да ви се сторят леко хладни и дистантни, но истината е, че можете изцяло да разчитате на партньора си. Съобразявайте се с обстоятелствата, които ще са неблагоприятни що се отнася до професионален напредък. затрудненията ще са създадени от жена, която ще ви заблуди с привидно дружелюбното си поведение. Реално съдействие ще получите от по-възрастен и по-опитен колега или близък.

Рак

Ще имате възможност да стабилизирате професионалните си позиции, ако приказвате по-малко, действате по-активно и си правите ясен план на работа. Не разчитайте на външна подкрепа – ще ви подведат. Не е желателно да уреждате въпроси, свързани с разпределение на недвижимо имущество между роднини. Бъдете внимателни при попълване на документи, възможно е да претърпите материални загуби заради грешка.

Лъв

Интелектуалният и творческият ви потенциал са стабилни. С каквото и да се захванете ще ви е интересно и ще се справите добре, защото ще работите с желание. Много е вероятно да ви поканят за участие в нов проект, който определено ще ви ентусиазира. Що се отнася до личните отношения, ситуацията е противоречива. Ако сте планирали да пътувате вероятно ще създадете нова романтична връзка, при това доста стабилна. Ако вече сте обвързани съществуват предпоставки за конфликт.

Дева

Съществуват реални предпоставки за подобряване на материалното ви и финансово положение. Подходящо е да обсъдите въпроси, свързани с разпределение на имущество, получаване на наследство или покупка на предмети за обзавеждане и интериор. Личните отношения ще са спокойни. На работното място са възможни откъслечни конфликти, предизвикани от себичното поведение на някои колеги.

Везни

Ориентирайте усилията си към уреждане на личните и делови отношения, към изглаждане на недоразуменията и оформяне детайлите на всякакъв вид сделки. Следвайте собствените си принципи без да се стараете да ги адаптирате към нечие желание или разбиране. Време е да наречете нещата с истинските им названия и да преодолеете съмненията си. Всички уговорки ще са стабилни, дълготрайни и ще ви заредят с увереност.

Скорпион

През тази седмица ще сте много икономични. В състояние сте да контролирате разходите, да се въздържате от скъпи покупки. Разпределете времето си така, че да подредите документите, да прегледате банковите сметки и най-вече да оформите по най-добър начин пространството около себе си. Личните отношения може да са леко конфликтни поради факта, че отделяте твърде много време за работата. Изяснете проблема с помощта на мил подарък или вечеря извън дома.

Стрелец

Доста сте разсеяни и склонни да разпилявате времето си в незначителни занимания. Не очаквайте сериозен напредък през тази седмица, добре ще е ако поне успеете да задържите нивото. Не са изключени затруднения от личен характер, усещане че с близките си говорите „на различни езици“. Намалете контактите и бъдете готови да отстъпите в споровете на битова тематика. Отделете време за спортни и двигателни занимания.

Козирог

Без никакви усилия ще се справите с всякакви дейности с практически характер. Може да довършите започнат ремонт, да направите някакви подобрения у дома и на работното място, които ще се радват на всеобщо одобрение. Интелектуалните занимания ще са ви по-трудни и ако е възможно да ги отложите за кратко, то направете го. Избягвайте контактите с непознати, особено по време на пътуване. Преценката ви в момента е субективна и не е изключено да претърпите материални загуби.

Водолей

Контактите ви ще са интензивни и ползотворни. Ще общувате даже с хора, които принципно не одобрявате. Склонни сте да отстъпвате, да преценявате случките в широк мащаб, да правите услуги. Независимо от успехите е желателно да сте предпазливи. Може да загубите нещо важно, да забравите документи или друг ценен предмет в градския транспорт, да станете жертва на кражба. Съхранявайте вещите и парите си надлежно, за да предотвратите неприятната ситуация.

Риби

Финансовото и материалното ви положение са стабилни. Не е изключено да получите допълнителни приходи, които можете да използвате за покупка, която обмисляте от доста време. Любовните и романтични отношения ще са спокойни, но деловите или тези с колегите ще са леко проблематични. Не търсете помощ или услуга, но не отказвайте, ако ви помолят. Само така ще успеете да изгладите съществуващите противоречия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари