Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не спирайте пред затрудненията. Дори не намалявайте темпото. Мотивът ви за действие трябва да се свежда до очакваните финансови постъпления. Не се отказвайте от тях.

Телец

Възползвайте се от факта, че сте изключително работоспособни. В състояние сте да свършите много повече работа от обикновено. Резултатите ще са прекрасни, ако не се разсейвате с незначителни дейности.

Близнаци

Заемете се със сложните казуси. Ще ви отнемат много време, нерви, усилия, но важен е крайният резултат. Ако всичко това е свързано със семейни проблеми, то резултатът наистина ще си заслужава усилията.

Рак

Сътрудничеството е най-добрата тактика. Колкото сте по`склонни да приемете чуждо мнение, да споделите и обсъдите собствените си идеи, толкова по-добре ще се справите със затрудненията.

Лъв

Хубаво е, че ще ви ръководят установените навици. Защото ще ви е трудно да се концентрирате и да се занимавате с едно и също нещо дълго време. Отпочивайте без обкръжение. Сами ще се чувствате най-добре.

Дева

С каквото и да се заемете ще ви се получи добре. И колкото по-нестандартни методи прилагате, толкова по-изненадващо добри ще са резултатите. Действайте смело.

Везни

На преден план ще излезе решаването на семеен въпрос. Няма да е свързан с най-близките ви роднини и точно затова ситуацията ще е противоречива и трудна. Възможно е усилията ви да бъдат подценени.

Скорпион

Координирайте действията си с колегите или други членове от екипа и не се безпокойте да изказвате мнение, ако прецените, че шефът не е прав. Отстоявайте своите убеждения, а не тези на търсещите влияние.

Стрелец

Идеите ви са оригинални, но и разходите за реализацията им може да се окажат твърде „неповторими“. Преценете си силите и не прекалявайте с финансовите рискове. Което загубите днес няма да ви се възстанови.

Козирог

Действайте бързо. Концентрирайте се. Постарайте се да „превключвате“ от една дейност към друга без излишна паника. Денят ще е динамичен, приемете фактите такива, каквито са.

Водолей

Не привличайте вниманието. Следвайте предварителните си намерения, но без да търсите съдействие. Комуникацията ще е интензивна, но проявете сдържаност, което означава предпазливост.

Риби

Не експериментирайте и не рискувайте. Придържайте се към познати схеми и познати сътрудници. Проявете предпазливост към непознати новости във всякакъв аспект.