IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 април

20 април 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Слънцето излезе от вашия знак и е желателно да направите малка почивка. Намалете темпото и не се захващайте с нищо ново точно днес. Не споделяйте и намеренията си, няма да попаднете на подходящ събеседник.

Телец

Слънцето навлезе във вашия знак и този факт ще окаже влияние върху ежедневието ви като цяло. Вероятно ще промените намеренията, графика, че и предпочитанията си. Енергетиката ви е стабилна, но не бързайте с генералните трансформации.

Близнаци

Комбинирайте неформалните контакти с творческата си дейност. Не изоставяйте нито една от започнатите задачи, защото не знаете в кой момент ще ви потърсят за нещо ново, когато трябва да сте завършили текущата си работа.

Рак

Съобразявайте се с обстановката и подбирайте подходяща тактика и линия на поведение. Комуникацията ще е интензивна, а събитията – динамични. Бъдете предпазливи, ако се налага да шофирате – за инциденти и ако се налага да ползвате градски транспорт – за измамници.

Лъв

Ще се променят първоначалните ви планове. В началото това може да ви подейства стресиращо, но не е нужно да се безпокоите. Дайте си кратка почивка, анализирайте ситуацията и ще установите, че така е по-добре.

Дева

Бъдете готови за съвместна работа и склонни да отстъпите. Ако в момента направите една крачка назад, съвсем скоро ще направите повече от две напред. Не очаквайте разбиране от колегите или близките си, трябва да сте просто реалисти.

Везни

Настроението ви е оптимистично и това е фактор за безпроблемен напредък. В състояние сте да се разберете с всеки за всичко без да губите позиции. Използвайте момента за реализиране на дейности, които до момента ви затрудняват.

Скорпион

Уговорка с някой от партньорите ви ще се провали. Прегледайте условията още веднъж, особено във финансовата им част. Съществуват предпоставки за измама или некоректно сътрудничество.

Стрелец

Спокоен ден, едва ли ще се натъкнете на сериозни затруднения, но е желателно да реагирате гъвкаво и да приемате фактите такива, каквито са. Критиката ви или забележките няма да променят ситуацията, най-много да променят отношението на околните към вас, така че във ваша полза е да си ги спестите.

Козирог

Може да получите много интересно предложение за общ проект или съучастие в бизнес. Преценете ресурсите си крайно пунктуално и в перспектива. Не започвайте нищо, ако имате дори най-малки съмнения в крайния резултат.

Водолей

Началото на деня няма да е обещаващо, но по-късно ще се случат промени, които желаете и очаквате. Контролирайте емоциите. Колкото сте по-открити, толкова ще сте по-уязвими.

Риби

За предпочитане е да заемете пасивна, наблюдателна позиция. Въздържайте се от активно участие в текущите събития, дори да се чувствате напълно уверени в себе си. Следвайте интуицията си и инстинкта за самосъхранение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари