Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Колективната работа е за предпочитане пред индивидуалната. И то действайки като част от екипа, а не с ръководни или организаторски функции. Самостоятелната работа ще е свързана с поредица спънки и неуспехи, така че ориентирайте усилията си в правилната посока.

Телец

Ориентирайте усилията си изцяло в професионалната сфера. Ще имате възможност да докажете професионализма и познанията си. Не си губете времето с незначителни дейности. Вероятно ще получите допълнителни парични постъпления.

Близнаци

Не се захващайте за нови проекти, ако не сте подготвили условията изцяло. Заемете се с първите етапи на работа – уточняване на информация, ресурси, попълване на документи, заплащане на такси. Ако не сте сигурни в действията си, то добре е да обсъдите с по-опитни от вас.

Рак

Ориентирайте вниманието си към анализ на собствените финанси или към разходите за основната ви дейност. Не е желателно днес да търсите кредити, да откривате нови банкови сметки и да давате пари назаем. Бъдете предпазливи във всяко отношение.

Лъв

Изказвайте мнението си пределно ясно, избягвайте двусмислиците, които ще ви създадат неприятности. Ако не сте съгласни с една или друга теза, то аргументирайте се, но изслушайте и отсрещната страна. Съществуват предпоставки за изостряне на личните отношения.

Дева

Разчитайте на опита и практическите си умения. Днешната ви работа ще е доста по-различна от обичайната. Ще се наложи да комбинирате различни варианти, за да се справите със сложен казус.

Везни

Ще се справите с всичко, ако прецените обективно възможностите си. Не са изключени неприятности в личен план, прояви на неразбиране от страна на любимия човек или разговор, който би ви заредил със съмнения. Избягвайте прибързаните заключения.

Скорпион

Подредете обстановката около себе си преди да се захванете със сериозните задачи. Ще намерите документ, предмет или нещо друго важно, което си мислите, че сте загубили. Това ще улесни работата ви доста.

Стрелец

Ще разполагате с всичко, което ви е необходимо, за да се справите с днешните си задължения. Крайните резултати зависят от вас, от готовността ви да се включите в общите занимания в името на общия интерес и от умението ви да реагирате бързо.

Козирог

Намалете разходите. Подхождайте към уреждането на финансови въпроси балансирано. Не очаквайте, но и не предлагайте прекалено детайлизирани условия. Подредете приоритетите и ги съчетайте с възможностите.

Водолей

Ще избегнете много неудобна ситуация, ако подхождате към новите контакти предпазливо и действате логично. Вероятно ще участвате в някакви общи дейности като презентация, конференция, обсъждане на проект. Рано е да споделяте мнението си публично.

Риби

Емоционалното ви състояние е стабилно, а паметта – силна. Използвайте момента. Бихте могли да разширите знанията или да усъвършенствате уменията си чрез кратковременна форма на обучение. Наученото ще ви служи дълго време.