IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Транссексуален с песен и като мъж, и като жена. Накрая - дует

21 април 2017 07 40

Швед изпя песен преди и след трансформацията си

Снимка: The ​​Local

Снимка: The ​​Local

Шведът Чарли Пек направи дует със самия себе си, за да даде почит към транссексуалната общност, съобщава The Local.

В каченото видео се вижда как той пее като жена и по-късно, след проведено лечение с тестостерон – като мъж.

Видеото бързо набира скорост и вече е гледано над 17 хиляди пъти, като бива разпространено и от шведските медии.

„Реакциите са много позитивни. Никога не съм мислил, че песента ще се разпространи толкова много. Радвам се, че хората са я харесали“, сподели Пек пред The Local.

„Няколко души ми писаха наистина тежки коментари, но те са толкова малко, че мога да ги преброя на пръстите на едната ми ръка“.

Идеята хрумнала на Пек и той се свързал с приятел-музикант, който му обяснил как може да се превърне в реалност. Сега младият певец е доволен от резултата, но е забелязал още нещо.

„Забелязах, че хората мислят, че съм бил различен човек преди. Предполагам, че това е защото избрах да пея на себе си. Може би съм изпратил грешно послание, тъй като аз съм същият човек, както преди.“

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Исти ( преди 6 години )
Изобщо не си струва да пишете за тия глупости- това не е новина,която може да развълнува хората или да ги заинтригува. Кажете на чужденците те да си ги пишат в техните държави а ако ви питат защо,отговорът е един: ние тук сме далеч по-редовни от тях,затова. На някой може да му се струва невероятно,но нашите Българи имат много по-уравновесена психика от повечето други народи,без значение от кой "лагер" са те.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар