IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От какво се възбуждаме според зодията? (II част)

23 април 2017 14 15

Най-чувствителните ни и уязвими зони

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни – бъбреци и анус

Когато са изложени на стрес, Везните може да имат проблеми, свързани с аналния канал, като анални фисури или хемороиди.

При тях много често се проявява любопитство, свързано със задните части, в това число и анален секс.

Скорпион – гениталии

Скорпионите са известни като най-сексуалният знак в зодиака. Някои от тях приемат секса толкова сериозно, че имат ограничен кръг от партньори.

Извън риска от полово преносими заболявания, мнозина от представителите на тази зодия са засегнати от гъбични инфекции, както и такива, свързани с пикочните пътища. Затова те трябва да полагат грижи за най-интимната си част, най-вече сексуално активните.

Гениталиите им са и най-чувствителната област, на която трябва да се обърне специално внимание по време на любовната игра.

Стрелец: ханша и бедрата

Ако сме в разгара на флирт, всичко, което трябва да се направи, е да се сложи ръка на ханша или бедрото на Стрелеца. Това е верният път към съблазняването им, тъй като там се намират ерогенните им зони.

Мъжете от тази зодия почти винаги притискат жената до бедрата си, ако искат да я отведат до леглото.

Козирог: колената и костите

Сред характеристиките на Козирозите е натовареният работен график, чиято цел е да изкарат повече пари. Може би това е и сред причините да страдат от неразположение в коленете и костите, както и дентални проблеми.

Ако целта е коленете на Козирог буквално да омекнат, по време на любовната игра следва вниманието да се насочи към тази чувствителна за тях област.

Смята се, че кожата в задната част на коленете им е най-силно ерогенната зона. Бавният масаж там е идеалният начин да се възбудят.

Водолей – прасци, пищял, глезени

За тях е препоръчително да се насочат към редовни аеробни тренировки, тъй като с напредването на възрастта те стават податливи към втвърдяване на артериите и развитие на разширени вени в областта на прасците, пищялите и глезените. Здравословното хранене също е много важно за тях.

В спалнята по време на любовната игра тези са и областите, които трябва да бъдат обгрижвани. Това ще доведе Водолеите до силна възбуда.

Риби – стъпалата

Смята се, че това е най-чувствителната част от тялото на Рибите. Масажирането на ходилата и целуването на пръстите на краката ги подготвя за действие.

Освен че са ерогенни зони, стъпалата са и най-чувствителни за Рибите, затова е препоръчително първо идеята да се сподели с тях.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари