IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 април

22 април 2017 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Намалете темпото. Колкото и интригуващи да ви изглеждат собствените идеи в този момент е по-добре да отделите повече време за почивка и да не започвате нищо ново, ако не сте уточнили всички подробности.

Телец

Постарайте се да възстановите енергетиката си. Осигурете си толкова сън и почивка, колкото ви е необходимо. Най-добрият вариант е да си устроите излет сред природата за целия уикенд.

Близнаци

Нетърпеливи сте и в думите, и в действията си. Опитвате се да кажете или направите всичко изведнъж и, в крайна сметка, нищо няма да се получи или поне резултатът няма да ви хареса. Престанете да се състезавате с времето.

Рак

Не се учудвайте, ако ви връхлетят спомени и тъга по миналото. Дайте воля на въображението си, организирайте си среща с приятели или развлечение с любимия човек. Трябва ви малко романтика, за да се заредите с оптимизъм.

Лъв

Едва ли ще имате желание да общувате с много хора. Ще се почувствате много по-добре в уединение, с любимо занимание, книга или филм. Анализирайте старите грешки без да се самообвинявате излишно.

Дева

Наблюдавайте поведението на близките си и се опитайте да проявите разбиране, състрадание. Някой ще е в лошо настроение, но по-добре не разпитвайте. Изчакайте мълчаливо, без излишни обяснения. Ще чуете повече, отколкото предполагате.

Везни

Не се захващайте с дейности, които биха ви изтощили физически и емоционално. Препоръката включва дори общуването с хора, чието присъствие ви се отразява по този начин. Използвайте свободното време по възможност изцяло за себе си.

Скорпион

Следвайте интуицията и увлеченията си. Посветете се на нещата, които обичате или на хората, които обичате. Денят ви ще е пълноценен само, ако успеете да удовлетворите духовните си потребности.

Стрелец

Не оставайте у дома. Организирайте си пътуване до непознато място, среща със стари приятели, посещение на историческа местност. Престоят у дома може да ви депресира, от вас зависи да избегнете подобен ефект.

Козирог

Проявете предпазливост по време на пътуване и при разговори с непознати. Съществуват предпоставки за инцидент или недоразумение с неприятен край. Ще е по-добре, ако действате самостоятелно.

Водолей

Постарайте се да не харчите допълнителни средства през уикенда. Разпределете времето си равномерно, така че да имате и за себе си, и за близките. Осигурете си достатъчно сън, не прекалявайте с храната.

Риби

Прекалено сте емоционални и впечатлителни. Подобно състояние е нож с две остриета. Всичко ще е наред, ако успеете да контролирате емоциите, когато сте сред непознати. Във всички останали случаи едва ли нещо би попречило на доброто ви настроение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари