IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 април

23 април 2017 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Мислите ви са насочени по-скоро навътре, към самите вас, отколкото на вън, към останалите. Не е изключено да се потопите в спомени, да се върнете към съмненията си, настроението ви да е нестабилно. Не е препоръчително да обсъждате лични недоразумения.

Телец

Спокоен ден, не е желателно да се захващате със сложни задачи. Не злоупотребявайте с търпението на близките си. Отделете време за духовни развлечения.

Близнаци

Настроението ви е неустойчиво, а целите – неясни. Съобразявайте се с обстоятелствата, съчетайте ги с личните си желания. Не се опитвайте да възстановите стара или конфликтно прекратена връзка. Вместо удовлетворение ще изпитате разочарование.

Рак

Настроението ви е мечтателно до носталгично. Ще е добре, ако не си изграждате нереални илюзии за личните и романтични отношения. Гледната ви точка е твърде различна от тази на партньора.

Лъв

Намалете инициативата, икономисвайте ресурсите си. С колкото по-малко хора общувате днес, толкова по-добре. Ако е възможно останете в позната обстановка с привичното си обкръжение, начин да стабилизирате душевното си равновесие.

Дева

Ще сложите край на някаква връзка или на стара вражда. Събитията ще се развият така, че резултатът хем ще е благоприятен за вас, хем ще се получи почти без личното ви участие.

Везни

Помислете върху собствените си грешки. Анализирайте ги обективно. Не е нужно да обсъждате с някого или да се самокритикувате. Достатъчно е да си изясните за какво става дума.

Скорпион

Не обръщате внимание на предупреждения от приятелите ви, че приемате някакви факти прекалено идеалистично. Събитията днес ще ви покажат, че е било именно така, но като цяло ситуацията ще ви е неприятна.

Стрелец

Ще се получи нещо като дежавю. Днешните случки ще ви напомнят нещо от миналото, ще ви върнат към вече преживени събития. За щастие, краят ще е различен, при това положителен за вас.

Козирог

Работоспособността ви е на завидно високо ниво. В състояние сте да се справите с много работа за кратко време, но очаквате същото и от околните. Бъдете снизходителни към чуждите грешки, за да получите помощта, на която се надявате.

Водолей

Опитайте се да се освободите от всичко излишно като започнете от материалното и свършите с духовното. Не трупайте негативи нито при отношенията, нито при собствеността си. Свободната мисъл е ваше огромно предимство.

Риби

Ще се наложи да вземете важно решение. Не го ли направите, ще се върнете назад. Ако не сте сигурни в себе си, то споделете и се посъветвайте с хора, на които имате доверие. Не отлагайте, това няма да улесни ситуацията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари