IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп

24 април 2017 08 20

Какво ви очаква за периода 24-30 април

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 24-30 април, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Самооценката ви е обективна. Имате възможност да направите някои корекции в линията си на поведение и някои експерименти с методите на работа. Склонни сте да преосмислите досегашните постъпки и да се възползвате от натрупания опит. Ако оптимизирате поведението си ще сте доста по-ефективни.

Телец

Подходящ момент да помислите за себе си, за интелектуалните си нужди и стабилизиране на душевното равновесие. През тази седмица можете да подобрите значително взаимоотношенията си с околните, да изгладите недоразуменията, да се опитате да оцените фактите от различен ъгъл. Не се набивайте на очи и не натрапвайте мнението си. Не прекалявайте с разходите, въздържайте се от непланирани покупки.

Близнаци

Период, наситен с много емоции и впечатления. Не е изключено да възстановите стари, отдавна прекратени контакти, които ще окажат влияние върху начина ви на мислене. Въпросът за промяната, която настъпва у хората през годините силно ще ви заинтересува и ще ви подскаже поредица оригинални идеи, свързани с начина ви на живот. Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления, необичаен подарък или приятна изненада.

Рак

Ще ви хрумнат интересни идеи, свързани с промяна на тактиката или методите ви на работа. Приложението им ще ви тласне рязко напред. Ще преодолеете с леснота препятствия, които доскоро са създавали усещане за несигурност, дори за вина. Ще получавате помощ от точните хора в точния момент, което ще се отрази прекрасно на психическото ви състояние. Личните отношения може да са леко обтегнати, но ще е за кратко.

Лъв

Интелектуалните ви способности са на висота, а паметта ви е необичайно силна. Използвайте периода за усвояване на нови знания и задълбочаване на съществуващите. Ще запомните много по-голямо количество информация за много по-кратко време. Анализирайте постиженията и приоритетите си още веднъж. Вероятно ще ги промените в съответствие с актуалните тенденции. Личните отношения ще са много спокойни и радващи.

Дева

Подсъзнателно търсите силни усещания. Подсъзнателно се ориентирате към рискови и хазартни действия, но подобно поведение може и да ви създаде неприятности. Особено във връзка с финансите или личните отношения. Не е желателно да се хвърляте в любовни авантюри или екстремни дейности. Посещението на театрално представление или спортно състезание ще удовлетвори нуждата ви от емоции. Въздържайте се от участие в шумни купони и от прояви на разточителност.

Везни

Основно и особено важно място в ежедневието ви през тази седмица ще заемат отношенията от всякакъв характер. Деловите ви партньори може да ви изненадат с действията си. Мислете бързо и реагирайте гъвкаво, контролирайки емоциите, защото сте уязвими. Що се отнася до личните и любовни връзки, то там ситуацията е противоречива и ще е различна всеки ден. Ще се редуват сълзи на радост със сълзи на тъга. Нищо няма да е окончателно, така че не се сдухвайте излишно.

Скорпион

Съществува пряка връзка между професионалните резултати и здравето ви. Преценявайте възможностите си обективно, както и времето, което ви е необходимо за изпълнение на задачите. Редувайте умствена с физическа работа, осигурявайте си средноинтензивна двигателна активност и възможност за контакт с природата. Проявете взискателност към храната, която консумирате. Действайте последователно, методично и без прекомерно напрежение.

Стрелец

Рутинните задачи ще ви отегчат и сте склонни да действате хаотично. Подсъзнателно се стремите към осигуряване на лична свобода, но така или иначе ще се наложи да се съобразите със задълженията си. Постарайте се да не нарушавате правилата, да спазвате дисциплина на работното място и да не подкопавате личните и семейни отношения. Отдайте се на любимите занимания или на нови, непрактикувани до момента в свободното си време. И в двата случая ще удовлетворите необходимостта си от нови емоции.

Козирог

Непрекъснато ще изникват някакви неуредици у дома или свързани с близките ви. Битови аварии или травматични инциденти. Подхождайте към решенията принципно и не се натоварвайте с всичко едновременно. Ще държите ситуацията под контрол, ако запазите самообладание. В края на седмицата нещата ще си дойдат по местата. Ще получите добри новини, подарък или друга изненада, която ще компенсира натрупаните негативи.

Водолей

Динамичен период, изпълнен с много емоции, контакти, впечатления. Занимайте се преимуществено с уреждане на материалните и финансови въпроси. Творческият ви потенциал е силен и ще ви хрумнат поредица оригинални идеи, свързани с текущата ви работа. Срещите ще са ползотворни и интензивни, но не е желателно да сте прекалено доверчиви. Повече слушайте и по-малко споделяйте. Посветете свободното време на приятелите или любимите си хора. Мисълта, че сте в позната среда ще възстанови душевното ви равновесие.

Риби

Финансовото ви положение е нестабилно, въздържайте се от неоснователни разходи. Проявете предпазливост, не е изключено да станете жертва на кражба или измама. Не бързайте, когато се занимавате с обработка и проучване на документи. Внимавайте какво подписвате. Не са изключени проблеми с техниката, които ще предизвикат задръжки в работата. Запазете спокойствие, защото нямате пряка връзка със случващото се. В личен план неприятности не се очакват.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари