IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 отличителни качества на жената Телец

24 април 2017 14 40

Независима и лоялна е

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Жената Телец има своя характерен чар и обаяние, които я отличават от останалите представителки в зодиака. Кои са качествата, по които можем да я познаем?

1. Емоционално силна е

Жената Телец е способна да се справи с огромни количества стрес, който идва от работата, семейството или от самата нея. Тя рядко се срива, когато е подложена на натиск и дори няма да се оплаче или да демонстрира някакви признаци, че е разстроена.

Родените под този знак избягват да търсят съчувствие и вместо това разчитат на своята независимост и силата на духа, благодарение на които преживяват стресовата ситуация.

2. Независима е

Това определено е сред най-известните черти на жената Телец. Тя знае как да направи нещата да се случат и определено не се страхува да се захване с нов проект или да заеме лидерска позиция.

Много често предпочита да работи самостоятелно, а не в група.

Въпреки това тя няма нищо против някой друг да бъде доминиращият, особено когато става дума за партньора ѝ в романтичната връзка.

3. Лоялна е

Макар да има много приятели и познати, тя дарява своята лоялност само на няколко човека, като в замяна очаква същото. Жената Телец винаги е готова да подкрепи или напътства тези хора и лесно може да бъде разочарована, ако не получи същото в замяна.

Що се отнася до интимните им партньори, тези жени са критични, което означава, че може да им отнеме известно време, преди да намерят някого, с когото да започнат връзка. Щом обаче го открият, те са изключително отдадени.

4. Интровертни личности са

Малцина биха предположили това, имайки предвид, че те не се колебаят да заемат ръководни постове. Въпреки това обаче жената Телец се нуждае от време само за себе си, за да се зареди, след като е била с голяма група хора.

Вътрешният ѝ живот е много активен, но тя не споделя много от своите мисли, освен пред най-близките си.

5. Артистична е

Природата и естетическата красота са много важни за представителките на тази зодия. Тя обича да е навън и да търси красиви гледки и местности. Жената Телец е най-щастлива, когато е на артистично място или когато е заобиколена с предмети, които тя намира за красиви.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари