IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 април

25 април 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Занимайте се първоначално с информацията, която имате намерение да ползвате в работата си. След това подредете графика на срещите и контактите. Ще се справите отлично с оформяне на документи и дейности, свързани с държавната администрация.

Телец

Подходящо е да направите кратък анализ на финансовото си състояние. Прегледайте банковите извлечения и задълженията си. Отделете време за служебната и личната кореспонденция. Ще получите важни съобщения, които не бива да пропускате.

Близнаци

Уточнете перспективните си планове от личен характер и дългосрочните проекти в професионалната област. Съчетавайте своите интереси с общите и не отклонявайте поканите за участие в конференции, съвещания и др. под. публични обсъждания.

Рак

Има вероятност да уредите стар юридически спор след консултация със специалист. Възможно е да се намери решение, удовлетворяващо всички заинтересовани страни. Ще получите висока оценка и стимули за обичайната си работа.

Лъв

Формулата за днес е търпение и труд. Оформяйте всичките си споразумения официално и в писмен вид. Следвайте интересите си, не е изключено да намерите нови партньори, работодатели или съдружници точно там, където най-малко очаквате.

Дева

Ако искате да стабилизирате позициите си трябва да комбинирате работоспособността си с добра организация. Залагайте на познати методи на работа като спазвате правилата и си подсигурите необходимите ви документи, инструкции, разрешения и др. под., за да предотвратите каквито и да било неприятни изненади.

Везни

Ще се наложи да приемете покана за една или няколко делови срещи. Подгответе се добре с нужната информация и представяйте тезите си аргументирано, с увереност. Това е единственият залог за напредък и постигане на целите ви.

Скорпион

Приходите ви от днешната работа са пряко свързани с проявената от вас дисциплина и изпълнителност. Имате възможност да промените отношението към себе си в позитивна насока. Не са изключени дребни, преодолими проблеми с техниката и оборудването.

Стрелец

Разговор, който ви безпокои, избягвате го, но от доста време го обмисляте може да се реализира безпроблемно днес. Убедителни сте и бихте напреднали с всички уговорки, сделки, преговори. Не се формализирайте, но и не бъдете прекалено доверчиви.

Козирог

На преден план ще излязат въпроси, свързани със собствеността ви, движима и недвижима. Възможно е да установите липса на документи или необходимост от подмяната им. Не отлагайте въпроса, за да не претърпите материални загуби.

Водолей

Задълженията ви днес ще са предимно организационни. Може да реализирате някои корекции в текущата си работа, да промените уговорки, да уточните детайли. Не бързайте с окончателните решения и не оповестявайте намеренията си публично.

Риби

Съобразявайте разходите с наличностите си. Вероятно ще се наложи да изплатите предсрочно някакви задължения, което ще ви принуди да отложите някои набелязани покупки. В момента не е подходящо да отделяте средства за закупуване на техника.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари